Μεσολόγγι: Η προετοιμασία των Εορτών Εξόδου “επί τάπητος”

    Ημερομηνία:

    Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου είναι έτοιμος να διοργανώσει τις ετήσιες Εορτές Εξόδου σε οποιοδήποτε επίπεδο που μπορεί να κριθεί ως επιτρεπτό από τις υγειονομικές αρχές.

    Αυτό έγινε σαφές σήμερα στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο με την συμμετοχή του προέδρου Γεώργιου Σωτηρακόπουλου και του μέλους Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου Λιάνας Καραγιάννη, του Τελετάρχη Ασημάκη Γιώτη και υπηρεσιακών εκπροσώπων.

    Όπως επισημάνθηκε, η «τεχνογνωσία» των Εορτών Εξόδου και τα χρόνια εμπειρίας όσων διαχειρίζονται την διοργάνωσή τους, μπορούν να εξασφαλίσουν την επιτυχία τόσο του διαδικαστικού μέρους κατά το τελευταίο διήμερο (Σάββατο του Λαζάρου – Κυριακή των Βαΐων), όσο και του ευρύτερου πλαισίου λειτουργίας, το οποίο αφορά τις συνοδευτικές εκδηλώσεις. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν έως αυτή τη στιγμή, η εξέλιξη της πανδημίας θα είναι ο ρυθμιστικός παράγοντας που θα κρίνει και πάλι την τελική μορφή των εκδηλώσεων.

    Μιλώντας για τις Εορτές Εξόδου και την διοργάνωσή τους, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος επισημαίνει ότι «είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι για κάθε εξέλιξη, η οποία αναπόφευκτα και φέτος θα κριθεί από την πορεία της νόσου covid-19. Αισιοδοξούμε κι ελπίζουμε πως ο συνολικός μας σχεδιασμός που φέτος είναι πολύ ανώτερος ποιοτικά, θα υλοποιηθεί».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα 5 φυτά που καθαρίζουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας

    Μπορούν τα φυτά να καθαρίσουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού...

    Προσοχή! Αυτά τα σημάδια δείχνουν πως το smartphone σας έχει ιό

    Υπάρχουν κάποια σημάδια που δείχνουν ότι το τηλέφωνό σας έχει πέσει...

    Tο κόλπο της τοστιέρας: Χθεσινό κρέας σαν φρεσκομαγειρεμένο σε 4 λεπτά

    Το χθεσινό ψητό κρέας μοιάζει λες και βγήκε μόλις από τον...

    Ο Ισαάκ Νεύτωνας προέβλεψε τη χρονιά του τέλους του κόσμου σε μια ανατριχιαστική προφητεία του 1704

    Ο διάσημος επιστήμονας Σερ Ισαάκ Νεύτωνας προέβλεψε κάποτε ότι...