Meteo: Ο Φεβρουάριος του 2025 ήταν ο δεύτερος ψυχρότερος από το 2010

    Ημερομηνία:

    Ο Φεβρουάριος του 2025 ήταν ο δεύτερος ψυχρότερος Φεβρουάριος από το 2010 σύμφωνα με το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. 

    Η μέση τιμή κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

    Η μέση τιμή των μεγίστων ημερήσιων θερμοκρασιών κυμάνθηκε κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα σε όλες τις περιοχές της χώρας (σε σχέση με τον μέσο όρο της περιόδου 2010-2019).

    Meteo: Ο Φεβρουάριος του 2025 ήταν ο δεύτερος ψυχρότερος από το 2010

    Σε όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα ο Φεβρουάριος του 2025 ήταν ο δεύτερος ψυχρότερος Φεβρουάριος από το 2010, εκτός από τη Δυτική Ελλάδα – Ιόνιο και την Πελοπόννησο όπου ήταν ο 5ος και ο 3ος ψυχρότερος αντίστοιχα.

    Meteo: Ο Φεβρουάριος του 2025 ήταν ο δεύτερος ψυχρότερος από το 2010

    Οι πιο χαμηλές αρνητικές αποκλίσεις κατά τον Φεβρουάριο 2025 καταγράφηκαν στα Νησιά του Αιγαίου, στη Στερεά Ελλάδα, στη Θεσσαλία, καθώς και στη Βόρεια Ελλάδα. Στην Αθήνα, η μέση μηνιαία τιμή απόκλισης της μέγιστης θερμοκρασίας ήταν -2,7 °C, με 17 από τις 28 ημέρες του μήνα να είναι κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Στη Θεσσαλονίκη, 23 ημέρες του μήνα ήταν κάτω από τη μέση τιμή της περιόδου 2010-2019, όπου η μέση μέγιστη θερμοκρασία του μήνα κυμάνθηκε κατά 2,5 ?C κάτω από τα κανονικά επίπεδα.

    Meteo: Ο Φεβρουάριος του 2025 ήταν ο δεύτερος ψυχρότερος από το 2010

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ – ΡΙΟ: ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ: Επανεμφανίστηκαν τα περιστέρια στο Νοσοκομείο!

    Μάλλον τα μέτρα που ελήφθησαν στο Νοσοκομείο Ρίου για...

    ΠΑΤΡΑ – ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ Το νερό από τα μπεκ… τρέχει μέρες

    Γέμισε νερά το νέο πάρκο στην οδό Αγίας Σοφίας...

    Τα ράλι του ευρώ συνεχίζεται: Μπορεί να φτάσει τα $1,20; Τι εκτιμούν οι αναλυτές

    Το ευρώ ξεπέρασε το όριο του $1,17, φτάνοντας σε επίπεδα που...

    Από το Διδυμότειχο ως την Αθηναϊκή Ριβιέρα: Oι νέες προτιμήσεις στην αγορά ακινήτων

    Η αγορά κατοικίας στην Ελλάδα εισέρχεται σε μια νέα φάση δυναμισμού, με τις...