Μιανμάρ: Στα 113 τα θύματα του τυφώνα Γιάγκι – Καταστράφηκαν 65.000 σπίτια δρόμοι και γέφυρες

    Ημερομηνία:

    Ανεβαίνει ο αριθμός των θυμάτων που σαρωτικού τυφώνα Γιάγκι που πλήττει τα τελευταία 24ωρα τη Μιανμάρ με τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους 113 και τους αγνοούμενους να είναι δεκάδες.

    Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό των αρχών, οι πλημμύρες και οι κατολισθήσεις προκάλεσαν τον θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων σε Μιανμάρ, Βιετνάμ, Λάος και Ταϊλάνδη – χώρες που επλήγησαν από τον τυφώνα Γιάγκι.

    Οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης συνεχίζονται στη Μιανμάρ, σύμφωνα με την εφημερίδα Global New Light of Myanmar, η οποία μεταδίδει ότι καταστράφηκαν περισσότερα από 65.000 σπίτια, δρόμοι και γέφυρες. Μεγάλες γεωργικές εκτάσεις έχουν πλημμυρίσει στο κεντρικό τμήμα της χώρας, γύρω από την πρωτεύουσα Ναϊπιντάου, ενώ κατολισθήσεις αναφέρθηκαν σε αρκετές ορεινές περιοχές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έκλεψαν τα τρόπαια του Μισέλ Πλατινί

    Το πρωί της Παρασκευής (18/07) έπεσε θύμα διάρρηξης ο Μισέλ Πλατινί στο...

    Ινδονησία: Εξάρθρωση παγκοσμίου κυκλώματος εμπορίας βρεφών

    Η αστυνομία στην Ινδονησία αποκάλυψε ένα διεθνές κύκλωμα εμπορίας μωρών, το οποίο φέρεται να έχει...

    Κάηκε το διαμέρισμα του Πέτρου Φιλιππίδη στην Πατησίων – Καλά στην υγεία του ο ηθοποιός που βρισκόταν μέσα

    Φωτιά ξέσπασε στο διαμέρισμα που διατηρεί ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης στην οδό...