Μιχάλης Σαράντης: Μιλάει για τη νέα σειρά του Alpha, «Διάφανη αγάπη» – «Πιστεύω ότι θα έχει περίοπτη θέση στη νέα τηλεοπτική σεζόν»

    Ημερομηνία:

    Ο Μιχάλης Σαράντης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλεθεατής» και τη δημοσιογράφο Χρύσα Παχούμη με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του Alpha, «Διάφανη Αγάπη».

    Ο ηθοποιός μιλάει τόσο για την εμπειρία του από τα γυρίσματα του εβδομαδιαίου σίριαλ, όσο και για την τηλεόραση ως μέσο εξηγώντας τι είναι αυτό, που εκτιμάει περισσότερο σε εκείνη.

    Η τηλεόραση είναι μια ανεξάντλητη και διαρκής συντροφιά;

    Είναι ένα ελεύθερο μέσο, την ανοίγει όποιος θέλει, όποτε θέλει. Όταν ανοίγει κάποιος την τηλεόραση, δεν σημαίνει ότι την παρακολουθεί απαραίτητα. Μπορεί να σε καθηλώσει μέχρι να σου κάνει παρέα, ενώ πλένεις τα πιάτα. Είναι σαν μόνιμος εξάδελφος μέσα στο σπίτι, τον οποίο όποτε θέλεις τον ανοίγεις και όποτε θέλεις τον κλείνεις.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ληστεία-θρίλερ στην Κατερίνη: Του άρπαξαν το όχημα, τον παρέσυραν και εξαφανίστηκαν με κοσμήματα αξίας €300.000

    Σκηνές που θυμίζουν κινηματογραφικό θρίλερ εκτυλίχθηκαν το βράδυ της...

    Δυτική Ελλάδα: “Εφυγε” ο γιατρός των φτωχών

    Ο «Γιατρός Των Φτωχών» δεν είναι πια, ανάμεσα μας,καθώς...

    Πάτρα: Τον πήγαν λιπόθυμο στο νοσοκομείο και συνελήφθη

    Στο Νοσοκομείο του Ρίου μεταφέρθηκε χθες με ασθενοφόρο του...