Μίλτος Τεντόγλου: Πάρτι γενεθλίων μετά το χρυσό μετάλλιο – Γιατί γύρισε με τα πόδια στο ξενοδοχείο

    Ημερομηνία:

    Ο Μίλτος Τεντόγλου είχε την Παρασκευή, 18 Μαρτίου, γενέθλια και έκανε στον εαυτό του το καλύτερο δώρο, καθώς κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. 

    Τα μέλη της ελληνικής αποστολής και η οικογένειά του είχαν ετοιμάσει μια ωραία έκπληξη στον Έλληνα πρωταθλητή.

    Ο προπονητής Γιώργος Πομάσκι, «μαέστρος» από την εξέδρα του Stark Arena την ώρα του τελικού του μήκους, ήταν και ο «μαέστρος» και στο πάρτι που οργανώθηκε μετά την μεγάλη επιτυχία του Μίλτου Τεντόγλου στο ξενοδοχείο της ελληνικής ομάδας.

    Ο έμπειρος τεχνικός απαλλαγμένος από την πίεση του αγώνα και εμφανώς ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα γιόρτασε αυτή την μεγάλη επιτυχία του Μίλτου Τεντόγλου μαζί με τα μέλη της ελληνικής ομάδας και την οικογένεια του αθλητή στο λόμπι του ξενοδοχείου, όπου διαμένει η ελληνική αποστολή.

    Τα μέλη της ομάδας περίμεναν υπομονετικά τον Τεντόγλου να επιστρέψει από το στάδιο στο ξενοδοχείο, όπου καθυστέρησε στο ντόπινγκ κοντρόλ, όχι μόνο για να τον συγχαρούν για το χρυσό μετάλλιο, αλλά για να του ευχηθούν για τα γενέθλια του.

    Ο Τεντόγλου με την είσοδο του στο ξενοδοχείο δέχθηκε έντονο χειροκρότημα, άκουσε το “happy birthday” και έσβησε ένα κεράκι για τα 24ά γενέθλια του.

    Στη συνέχεια, αφού ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν στην υποδοχή του και τους ζήτησε συγγνώμη για την αναμονή, εξηγώντας τι του συνέβη. Όπως είπε, γύρισε με τα πόδια από το στάδιο, καθώς είχε… χάσει το λεωφορείο της επιστροφής στο ξενοδοχείο.

    Δείτε το βίντεο του ΣΕΓΑΣ από το πάρτι για τον Μίλτο Τεντόγλου

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Ρωσίδα καλλονή που θα “στοιχειώσει” τα όνειρα σας!

    Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές οι Ρωσίδες έχουν από...

    «Είμαι αυτοδημιούργητη» δήλωσε η Πάρις Χίλτον και προκάλεσε αντιδράσεις – «Είσαι σε παραλήρημα» της γράφουν

    Αντιδράσεις προκάλεσε στα social media δήλωση της Πάρις Χίλτον ότι είναι...

    ΝΕΟΣ ΚΟΚ: Βάλατε καρέκλα ή καφάσι μπροστά από το κατάστημα; 350 ευρώ!

    Στην οδό Ακρωτηρίου κάποιοι βάζουν καρέκλες (ακόμη και καταστήματα...

    ΟΚΤΩ γυναίκες που κατέχουν απίστευτα παγκόσμια ρεκόρ στο σεξ – Δείτε τις εξωπραγματικές επιδόσεις τους!

    Αριθμοί παράλογοι μα πέρα για πέρα αληθινοί, κάνουν ακόμα...