Μίλτος Τεντόγλου: Θρήνος για τον χρυσό Ολυμπιονίκη – Πέθανε ο παππούς του

    Ημερομηνία:

    Στη θλίψη βυθίστηκε η οικογένεια του δις χρυσού Ολυμπιονίκη, Μίλτου Τεντόγλου καθώς ο αγαπημένος παππούς -και συνονόματος του Έλληνα πρωταθλητή- άφησε την τελευταία του πνοή.

    Τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου, ο Μίλτος Τεντόγλου ο πρεσβύτερος έφυγε από τη ζωή. Πρόκειται για έναν από τους ανθρώπους που ακολούθησαν τον κορυφαίο άλτη του πλανήτη σε κάθε άκρη του κόσμου, για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειές του. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

    Η κηδεία του θα τελεστεί στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου στον τόπο καταγωγής του, την Πηγαδίτσα Γρεβενών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ματίνα Ζάρα για τον χωρισμό με τον Λάμπρο Χούτο λίγο πριν τον γάμο: Μπορείς να το πεις και ασυµφωνία χαρακτήρων

    Για τον χωρισμό της με τον Λάμπρο Χούτο μίλησε η Ματίνα Ζάρα,...

    Γαλλία: Η ΕΕ έχει τα εργαλεία να απαντήσει στην ομοβροντία δασμών του Τραμπ

    Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει τα εργαλεία για να απαντήσει...

    O Nτόναλντ Τραμπ δεν θα μεταβεί στο Μιλάνο για τον τελικό του χόκεϊ επί πάγου ανδρών

    Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να αποφάσισε, τελικά, να μην...