Μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου προς τις μαθήτριες και τους μαθητές που θα διαγωνιστούν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2025

    Ημερομηνία:

    «Στον αγώνα αυτό, παιδιά μου, που είναι από τους πρώτους που δίνετε στη ζωή σας, να επιδείξετε υπομονή, επιμονή, θάρρος και πίστη στο Θεό, για να στεφθείτε νικητές», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο μήνυμα που απευθύνει προς τις μαθήτριες και τους μαθητές που θα διαγωνιστούν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

    Αναλυτικότερα, το μήνυμα του Προκαθημένου της Ελλαδικής Εκκλησίας:

    Αγαπητά μου παιδιά,

    Στην προετοιμασία σας για τις εξετάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, επιθυμώ να σας απευθύνω πατρικές ευχές και ευλογίες, για την επίτευξη των εκπαιδευτικών σας στόχων.

    Στον αγώνα αυτό, παιδιά μου, που είναι από τους πρώτους που δίνετε στη ζωή σας, να επιδείξετε υπομονή, επιμονή, θάρρος και πίστη στο Θεό, για να στεφθείτε νικητές. Συμπαραστάτες στην πορεία σας αυτή έχετε τους γονείς σας, που μοχθούν για εσάς και τους δασκάλους σας, που σας προετοίμασαν και σας ενισχύουν, για να εισέλθετε στο στάδιο του πνευματικού αυτού αγωνίσματος.

    Παιδιά μου αγαπητά,

    Προχωρήστε μπροστά με οδηγό την πίστη σας στον Τριαδικό Θεό, φάρο φωτεινό, την ελπίδα για ένα καλύτερο κόσμο και πυξίδα σας την αγάπη για κάθε τίμιο αγώνα. Μη φοβάστε, μόνο να πιστεύετε, όπως μας δίδαξε ο Χριστός μας.

    Με πατρικές ευχές

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι άντρες ξεμένουν από φίλους και οι γυναίκες καλύπτουν το κενό

    Bρέθηκε η λέξη που μπορεί να συνοψίσει όλα όσα...

    Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό κτίριο γραφείων στη Βουλιαγμένης

    Σε δύο μήνες θα είναι έτοιμο το νέο τριώροφο κτίριο...

    ΥΠΕΘΟ: Νέο «παράθυρο» για φοροαπαλλαγή 7 έτη – Ποιοι κερδίζουν

    Ευκολότερη γίνεται η επιστροφή στην πατρίδα, για όσους θέλουν να κάνουν...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 5/10/2025

    13:00 ΕΡΤ2 Μαρούσι – Ολυμπιακός Stoiximan GBL 13:30 COSMOTE SPORT...