Μήνυση στον 60χρονο για την επίθεση στο Ηράκλειο – Μήνυση και σε βάρος του ανθρώπου που βιντεοσκόπησε το περιστατικό για παραβίαση προσωπικών δεδομένων

    Ημερομηνία:

    Ο 14χρονος δίνει τη δική του εκδοχή για την επίθεση σε 60χρονο σε δρόμο του Ηρακλείου Κρήτης. Η πλευρά του ισχυρίζεται ότι ο 60χρονος επιτέθηκε λεκτικά σε δύο φίλες του νεαρού επειδή περπατούσαν στη μέση του δρόμου και όταν ο έφηβος αντέδρασε, ο οδηγός βγήκε από το αμάξι και τον έπιασε από το λαιμό.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    «Μου έχει κάνει γρατζουνιές στο λαιμό, με ακούμπαγε στο αυτοκίνητο και εκεί λέει “φοβήθηκα” και “τα βάζεις με έναν 14 ετών;”. Έχει σημάδια. Του είπα “μαλώνεις με έναν 60χρονο;” και λέει “ρε μπαμπά δεν έκανα κάτι”. Τον έσπρωξε, τον έριξε κάτω. Άλλο να τον ρίξει κάτω και άλλο να τον χτυπάει», συμπλήρωσε ο πατέρας.

    Από την πλευρά της η αδερφή της φίλης του 14χρονου δήλωσε: «δεν γίνεται να άφησε το αμάξι στη μέση του δρόμου με ανοιχτή την πόρτα και να μπήκαμε εμείς στο αμάξι να τον χτυπήσουμε. Εκείνος προκάλεσε όλο το συμβάν και εμείς αμυνθήκαμε γιατί φοβηθήκαμε».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτή είναι η καλύτερη ώρα για σεξ – 4 πράγματα που κερδίζουν όσοι την επιλέξουν

    Το πρωινό σεξ είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να ξεκινήσει...

    Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για γάμο;

    Το 40% των προτάσεων γάμου γίνεται στο διάστημα που...

    Πώς οι ροζ ταινίες επηρεάζουν διαφορετικά τα δύο φύλα

    Κάποιοι το παρακολουθούν για να πάρουν ιδέες, κάποιοι για...

    Το πονηρό παρελθόν της Barbie

    9 Μαρτίου 1959 «Γεννιέται» η Barbie. Η κούκλα που τις...