Μητέρα δύο παιδιών η 49χρονη που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και πέθανε στην Αγία Πελαγία

    Ημερομηνία:

    Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο άνθρωποι χθες  από τα ορμητικά νερά που «έπνιξαν» την Αγία Πελαγία του Δήμου Μαλεβιζίου στην Κρήτη. Η μία από τους δύο αδικοχαμένους ανθρώπους ήταν η 49χρονη  Ευγενία, η οποία αγνοείτο μέχρι σήμερα το πρωί, όταν δυστυχώς εντοπίστηκε νεκρή από τον σύζυγό της.

    Όπως αναφέρει το neakriti.gr, πρόκειται για την Ευγενία Σηφάκη Κυρίλοβα, η  οποία επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο με τον 50χρονο φωτογράφο Κώστα Βεργάκη  που παρασύρθηκε και πέθανε από τα νερά.

    49xroni

    Την ώρα της σφοδρής κακοκαιρίας η 49χρονη γυναίκα πήγαινε μαζί με τον 50χρονο στην Αγία Πελαγία να εργαστεί για τον καθαρισμό του σπιτιού του, όταν επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα να βγει έξω και να σωθεί, με αποτέλεσμα να χαθεί στα ορμητικά νερά.

    Ο σύζυγός της Μιχάλης Σηφάκης παρακαλούσε να βρεθεί ζωντανή, αλλά μάταια. Θυμίζεται ότι ο ίδιος την  βρήκε νεκρή σήμερα περίπου στις 9:30 το πρωί να επιπλέει κάτω από σκουπίδια στον ορμίσκο ανατολικά της κοινότητας. Εντοπίστηκε από drone της Πυροσβεστικής, ενώ ανασύρθηκε από άνδρας της 3ης ΕΜΑΚ που προσέγγισαν το σημείο με σκάφος.

    Η γυναίκα ήταν μητέρα δύο παιδιών, ενώ το ένα από αυτά  παρακολουθούσε συντετριμμένο το πρωί της Κυριακής τις δραματικές έρευνες, τον εντοπισμό και την ανάσυρση της μητέρας του.

    Η κηδεία της 49χρονης Ευγενίας θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι αύριο στις 3:30 το απόγευμα, Δευτέρα 17 Οκτωβρίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καλοκαίρι χωρίς Γερμανούς τουρίστες – Η ύφεση εμποδίζει 1 στους 5 να πάει φέτος διακοπές

    Με την οικονομία της Γερμανίας να διανύει μια άνευ προηγουμένου τρίτη χρονιά...

    ΤΡΑΓΙΚΟ – ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: 24χρονη κατέρρευσε την ώρα της πρότασης για γάμο! Δίνει μάχη για την ζωή της

    Θα μπορούσε να ήταν σενάριο σε δραματική ταινία, ωστόσο...

    Γνωστός πατρινός επιχειρηματίας: Απολύει όσους εργαζόμενούς του δεν φορούν κράνος

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%cf%8c%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf/

    Κατοικία: Ράλι σε όλη την Ευρώπη, με μόνη εξαίρεση τη Φινλανδία – Η θέση της Ελλάδας

    Η αγορά κατοικίας βρίσκεται σε συνεχιζόμενη άνοδο όχι μόνο στην Ελλάδα...