Μητέρα ενός παιδιού η 45χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε! Είχε δύο καταστήματα

    Ημερομηνία:

    Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Αγρινίου από το περιστατικό αυτοχειρίας 45χρονης μητέρας το βράδυ της Δευτέρας (25/8) περί τις 20:50.

    Η γυναίκα αφού πρώτα φέρεται να απείλησε πως θα πέσει, στη συνέχεια,  έκανε πράξη την απειλή της κι έπεσε από μπαλκόνι τετάρτου ορόφου επί της οδού 14ης Σεπτεμβρίου, λίγα μέτρα μετά την συμβολή της με την Δ. Σταΐκου.

    Οι τελευταίες της στιγμές ήταν δραματικές:

    GLEARNET

    Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα ενός ανήλικου αγοριού. Πρόσφατα είχε ανοίξει εμπορικό κατάστημα στο Αγρίνιο, ενώ αντίστοιχο κατάστημα διατηρούσε και στην Ιτέα, όπου διέμενε μόνιμα , μέχρι πρόσφατα.

    Όπως φαίνεται, η 45χρονη γυναίκα ήταν αποφασισμένη να δώσει τέλος στη ζωή της. Στη θέα των πυροσβεστών, που έσπευσαν στο σημείο και επιχειρούσαν να φουσκώσουν ειδικό στρώμα με χρήση φιαλών, περπάτησε στο εξωτερικό μέρος του μπαλκονιού ώστε να τους αποφύγει κι έπεσε χάνοντας τη ζωή της. Όλα αυτά μπροστά στα μάτια γειτόνων και περαστικών που σοκαρισμένοι προσπαθούσαν να την μεταπείσουν.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα φέρεται να άφησε σημείωμα πριν δώσει με τραγικό τρόπο τέλος στη ζωή της. Από το σημείωμα προκύπτει ότι η αυτόχειρας φέρεται να επέρριπτε ευθύνες στον εαυτό της για την στάση της σε θέματα της της προσωπικής ζωής της και ήταν εμφανώς απογοητευμένη από αυτήν. Να σημειωθεί πως πριν από μερικούς μήνες η 45χρονη είχε χωρίσει. Από τον γάμο της, είχε αποκτήσει ένα αγόρι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί σε ορισμένους αρέσει να δαγκώνουν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής

    Κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, όταν φοράμε ρούχα, το να...

    Μειώθηκαν οι γεννήσεις στην Αχαϊα

    Ελαφρά αύξηση της μέτριας ή σοβαρής ανεπάρκειας τροφής καταγράφεται...

    Flintts Mints: Το νέο trend που υπόσχεται την απόλυτη απόλαυση στο στοματικό σεξ

    Ένα νέο trend που αφορά στην απόλαυση στο σεξ...

    Σιωπηλός Γολγοθάς για την κόρη της Γεωργίας Βασιλειάδου

    Σκιά του εαυτού της και καθηλωμένη στο κρεβάτι η Φωτεινή...