Μητροπολίτης Κοζάνης για την κοπέλα με τα τατουάζ και τα σκουλαρίκια: «Φυσικά και την κοινώνησα»

    Ημερομηνία:

    Εξηγήσεις έδωσε ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης, Παύλος αναφορικά με το κήρυγμά του στο τέλος της λειτουργίας για την τελετή της Αναστάσεως, που σχολίασε μια κοπέλα με τατουάζ και σκουλαρίκια που είχε πάει στην Εκκλησία για να κοινωνήσει.

    «Η συγκεκριμένη κοπέλα κοινώνησε, φυσικά και την κοινώνησα» ανέφερε αρχικά ο μητροπολίτης Σερβιών και Κοζάνης, ενώ επέμεινε αναφορικά με τα σκουλαρίκια και τα τατουάζ λέγοντας: «Όλα αυτά (τα σκουλαρίκια και τα τατουάζ) τι δείχνουν; Ότι προσπαθεί να καταξιωθεί με όλα αυτά ενώπιον των ανθρώπων. Η καταξίωσή μας ως εικόνες Θεού, είναι πώς θα καταξιωθούμε στον Σταυρό και στην Ανάσταση του Κυρίου. Τελείωσε. Ο,τι είναι το αντίθετο τι είναι; Ο διάβολος πήγε στην Εύα».

    Ενώ συνεχίζοντας είπε: Ας το μάθουμε καμιά φορά. Ας γίνουμε άνθρωποι. Άνθρωπος σημαίνει ¨άνω θρώσκω¨. Σημαίνει κοιτάζω πάνω. Διαφορετικά είμαστε κόσμος, είμαστε όχλος.

    «Όταν φτάνουμε στο ποτήριον της ζωής και της σωτηρίας, πρέπει να πηγαίνουμε με συνείδηση ότι είναι φάρμακο», ολοκλήρωσε ο μητροπολίτης.

    Σημειώνεται πως ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης, Παύλος, στο κήρυγμά του στο τέλος της λειτουργίας για την τελετή της Αναστάσεως αναφέρθηκε στα τατουάζ και τα σκουλαρίκια, τα οποία χαρακτήρισε ως «υποκατάστατα του Διαβόλου», με αφορμή την εμφάνιση μιας κοπέλας που πήγε να κοινωνήσει και είχε πολλά τατουάζ και σκουλαρίκια.

    «Όλα αυτά, τα τατουάζ και τα σκουλαρίκια, είναι γιατί ο άνθρωπος ψάχνει να βρει καταξίωση. Η καταξίωση και η χαρά βρίσκεται εκεί που είναι ο Χριστός», είπε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Παύλος.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    O πιο εύκολος τρόπος να καθαρίσεις τον ανεμιστήρα σου

    Σιγά σιγά ανεβαίνει η θερμοκρασία και θα αρχίσουμε να...

    Χαμός με Βαρουφάκη στην Πάτρα στο συνέδριο της Πελοποννήσου – Αποκάλεσε γελοία δημοσιογράφο – ΒΙΝΤΕΟ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%87%ce%b1%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%86%ce%ac%ce%ba%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad/

    Δυτική Ελλάδα: Στάση εργασίας σήμερα Πέμπτη στις Δ.Ο.Υ.

    Από την ΠΟΕ - ΔΟΥ ανακοινώθηκαν τα εξής: "Οι...

    Επίδομα παιδιού Α21: Πότε θα καταβληθεί η δεύτερη δόση

    Η καταβολή της δεύτερης δόσης έχει προγραμματιστεί για τις 30...