Μητσοτάκης για παρελάσεις: Οι πολίτες χθες έδωσαν απάντηση, γύρισαν την πλάτη στην τοξικότητα που διακινούν ορισμένοι

    Ημερομηνία:

    Στο νομοσχέδιο για την υπαγωγή του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ λέγοντας ότι «είναι ειλημμένη απόφαση να μπει τέλος στην ανομία», στις πληρωμές των αγροτών για τις οποίες εκτίμησε ότι θα εξομαλυνθούν μέχρι το τέλος του έτους, αλλά και στην εικόνα των παρελάσεων αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην εισήγηση του στο υπουργικό συμβούλιο που πραγματοποιείται με τηλεδιάσκεψη λόγω της νόσησής του με κορωνοϊό.

    Ειδικά, δε, για τους εορτασμούς ανά την Ελλάδα για την 28η Οκτωβρίου τόνισε ότι αποτέλεσαν «την καλύτερη απάντηση που δίνουν οι πολίτες και γυρνούν την πλάτη στην τοξικότητα και τη μιζέρια που διακινούν ορισμένοι».
    Με αφορμή, μάλιστα, την εικόνα των μαθητών στη Θεσσαλονίκη να παρελαύνουν υπό βροχή «προσηλωμένοι στο καθήκον» έστειλε το μήνυμα ότι «είναι μια καλή αναλογία του τρόπου που πρέπει να πορευόμαστε παρά τις δυσκολίες και τις μπόρες και να είστε σίγουροι ότι τίποτα δεν θα μας βγάλει από την πορεία».

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Ρήγας Θανασάς στο πλευρό του Αντώνη Κουνάβη – Και οι οκτώ πρώτοι υποψήφιοι μαζί του

    Ο Ρήγας Θανασάς τάσσεται στο πλευρό του Αντώνη Κουνάβη...

    Κατερίνα Καραβάτου: Η ανακοίνωση του ANT1 για την ανανέωση της συνεργασίας με την παρουσιάστρια

    Ο ΑΝΤ1 ανανεώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την επιτυχημένη συνεργασία...

    Αγρίνιο: «Αισθάνθηκα περήφανος που παρέλασα και εγώ», είπε ο τυφλός σημαιοφόρος που συγκίνησε την Ελλάδα

    Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε ο τυφλός μαθητής, Γιάννης Παπαθανασίου, που...