Μητσοτάκης και Σαμαράς συναντήθηκαν για δεύτερη φορά μέσα σε 24 ώρες στα εγκαίνια του μουσείου Ελύτη

    Ημερομηνία:

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αντώνης Σαμαράς είχαν και πάλι συνάντηση, την δεύτερη μέσα σε ένα 24 ώρες, αυτή τη φορά στο μουσείο Ελύτη.

    Κυριάκος Μητσοτάκης και Αντώνης Σαμαράς αντάλλαξαν χειραψία ενώ ο πρωθυπουργός συνομίλησε και με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, Γεωργία Σαμαρά.

    Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των εγκαινίων του «Σπιτιού του Οδυσσέα Ελύτη» στην Πλάκα, στη διασταύρωση Διοσκούρων και Πολυγνώτου.

    Φλίγκος

    Ο πρωθυπουργός προσεκλήθη από την σύντροφο του ποιητή, Ίουλίτα Ηλιοπούλου, όπως και ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ οι δυο άνδρες κάθησαν έχοντας ανάμεσά τους την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών απειλή για την επιβίωση του είδους στην Ελλάδα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών στην Ελλάδα και τις καταστρεπτικές για το είδος...

    Επίδομα 250 ευρώ: Χορηγείται με πολλούς «κόφτες» – Ποιοι μένουν εκτός

    Με «κόφτες» θα καταβληθεί τον Νοέμβριο το επίδομα των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους....

    Νέες μηνύσεις από τον Γιώργο Μαζωνάκη αύριο Παρασκευή – Ποιους αφορούν

    Νέες μηνύσεις καταθέτει αύριο Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος...