ΜΩΛΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Και παλαιότερα έκλεισε για τα αυτοκίνητα αλλά… ξανάνοιξε

    Ημερομηνία:

    Όπως έγινε γνωστό χθες από τον Δήμο, κλείνει από την Πέμπτη η πρόσβαση προς τον μόλο Αγ. Νικολάου για τα οχήματα, με σταθερή κατασκευή που θα τοποθετηθεί προφανώς, στην «κορυφή» του μόλου, δίπλα στον εσωτερικό δρόμο του λιμανιού.

    Θυμόμαστε, ωστόσο ότι παρόμοια προσπάθεια να μην μπαίνουν οχήματα στον χώρο του μόλου είχε γίνει και πριν λίγα χρόνια, όπου τοποθετήθηκαν τσιμεντένιες μπάρες. Τελικά, το μέτρο ατόνησε, οι μπάρες μετακινήηκαν και ο μόλος μετατράπηκε εκ νέου σε «πάρκινγκ». Θα δούμε τι θα γίνει αυτή τη φορά, πάντως αισθανόμαστε πως τίποτα δεν θα αλλάζει επί της ουσίας όσο δεν διευθετούνται οριστικά δύο άλλα ζητήματα. Το ένα έχει να κάνει με την αναμόρφωση / αξιοποίηση του μόλου (και ευρύτερα του θαλασσίου μετώπου) και το δεύτερο, με την δημιουργία χώρων στάθμευσης κοντά στο κέντρο της πόλης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι γίνεται στο Καραμανδάνειο με την υπάλληλο;

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%84%ce%b9-%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b4%ce%ac%ce%bd%ce%b5%ce%b9%ce%bf-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%85%cf%80/

    Οι  μπηχτές για την «ομάδα αλήθειας» της Πάτρας

    Αποφασισμένα να μην «χαριστούν» δείχνουν στελέχη της δημοτικής Αρχής...

    Νέοι Διάλογοι «φωτιά» των επίορκων τελωνειακών στο Μαυρομάτι: «Βάλε για ένα καφέ, γιατί θα σε γ…ω τώρα»

    Απύθμενη οργή προκαλούν οι θρασύτατοι διάλογοι του κυκλώματος των...

    ΝΔ: Σχέσεις σε τεντωμένο σκοινί μεταξύ υπουργών, αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών

    Ισορροπίες που μετά βίας κρατιούνται, παρασκηνιακά (ή και δημόσια)...