Μόσχα: Η νέα πρεσβευτής των ΗΠΑ δεν θα είναι σε θέση να βελτιώσει τις σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας

    Ημερομηνία:

    Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργού Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε σήμερα ότι η νέα πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Μόσχα Λιν Τρέισι, δεν θα βελτιώσει τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών επειδή η Ουάσιγκτον διεξάγει όπως είπε «υβριδικό πόλεμο» κατά της Ρωσίας.

    Η τοποθέτηση της Αμερικανίδας πρεσβευτή έγινε σε μια στιγμή που οι σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ βρίσκονται σε ιστορικά χαμηλό επίπεδο λόγω του πολέμου της Μόσχας κατά της Ουκρανίας.

    Η Ζαχάροβα δήλωσε ότι τα περιθώρια ελιγμών της Τρέισι θα είναι περιορισμένα λόγω των έντονων όπως είπε αντιρωσικών αισθημάτων που υπάρχουν και στα δύο μεγάλα κόμματα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

    Η Ζαχάροβα είπε ότι πιστεύει πως θα ήταν πρόοδος εάν οι σχέσεις ΗΠΑ -Ρωσίας δεν επιδεινωθούν περαιτέρω, αλλά δήλωσε ότι η Ρωσία δεν πιστεύει ότι θα είναι δυνατόν να αποτρέψει μια περαιτέρω επιδείνωση.

    Το Κρεμλίνο απέρριψε την περασμένη εβδομάδα την ιδέα ότι η Ουάσινγκτον και η Μόσχα θα μπορούσαν να αλλάξουν τη σχέση τους στα μισά της θητείας του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει «καμία ελπίδα» για βελτίωση στο ορατό μέλλον.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποιο είναι το καλοκαιρινό φρούτο με τις λιγότερες θερμίδες

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c-%cf%86%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b9/

    Παναθηναϊκός: Ρίχνει… βόμβα με Βαλαντσιούνας – Του δίνει 12 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια, σύμφωνα με το basketnews

    Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να κάνει την κίνηση του καλοκαιριού με τον Γιόνας...

    Ιωάννα Τούνη: Φίδι έπεσε από την οροφή του γυμναστηρίου την ώρα που έκανε προπόνηση

    Με ένα αναπάντεχο περιστατικό ήρθε αντιμέτωπη η Ιωάννα Τούνη το μεσημέρι...