ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ: Τους έπιασε η Αμεση Δράση

    Ημερομηνία:

    Μεγάλη επιχείρηση της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. σημειώθηκε χθες το βράδυ μετά από κλήση για απόπειρα διάρρηξης, σε οικία, επί της οδού Ετεοκλέους, στην Πάτρα.

    Αρχικά αστυνομικοί της Ασφάλειας εξακρίβωσαν την πινακίδα του οχήματος που επέβαιναν οι δράστες και ταυτοποίησαν τον ιδιοκτήτη, ενώ νωρίτερα τα άτομα είχαν διαφύγει από το σημείο μιας και έγιναν αντιληπτοί.

    Άμεσα κινητοποιήθηκαν περιπολικά της Άμεσης Δράσης και κατάφεραν να τους εντοπίσουν (ανάμεσά τους και ένας ανήλικος) όπου τους προσήγαγαν στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Οι  δράστες αναγνωρίστηκαν και ακολούθως συνελήφθησαν, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε η σχετική δικογραφία.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η Άμεση Δράση Πατρών κρατά πλέον ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της αστυνόμευσης στην αχαϊκή πρωτεύουσα, καθώς τα Αστυνομικά Τμήματα δεν διαθέτουν -πάντα- περιπολίες με οχήματα εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού που έχει προκαλέσει το κύμα αποσπάσεων σε άλλες περιοχές της χώρας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λάρισα: Θρήνος στον Πτελεό για τον 53χρονο που έψαχνε λίρες

    Θρήνος στον Βόλο και στον Πτελεό για τον 53χρονο Θανάση...

    Το Αληθινό Πρόσωπο της “Διαγραφής”: Η Νέα Δημοκρατία επιβραβεύει τη Χυδαιότητα και περιφρονεί τους Πολίτες

    Του Γιώργου Καρβουνιάρη δημοσιογράφου, υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας τον Μάιο και τον Ιούνιο...

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΝΑΒΗΣ: Η σεμνή ανακοίνωση του στα social

    Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαϊας ΝΔ Αντώνης Κουνάβης ο...

    Welcome to Up 2025: Ταξιδεύοντας και ερευνώντας τα Ελληνικά νησιά

    Μια μοναδική εικαστική και επιστημονική εμπειρία περιμένει το κοινό...