Μπομπ Μενέντεζ: Καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκισης για διαφθορά και δωροδοκία

    Ημερομηνία:

    Ο πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ Μπομπ Μενέντεζ καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκισης για διαφθορά.

    Ο Μενέντεζ καταδικάστηκε με βάση τις κατηγορίες του 2024 για δωροδοκία, συμπεριλαμβανομένων ράβδων χρυσού, σε αντάλλαγμα χάρες σε επιχειρηματίες της Αιγύπτου και του Νιου Τζέρσεϊ.

    Δεν έγινε δεκτή η έφεση

    Ο πρώην γερουσιαστής της Νιου Τζέρσεϊ είχε ασκήσει έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης, με την οποία ισχυριζόταν ότι η καταδίκη του για διαφθορά έπρεπε να ακυρωθεί επειδή οι ένορκοι εξέτασαν αθέμιτα στοιχεία κατά τη διάρκεια της σύσκεψης για την έκδοση της ετυμηγορίας τους. Ωστόσο η έφεση δεν έγινε δεκτή από τον δικαστή Στάιν.

    Ο Μενέντεζ είχε κατηγορηθεί για διαφθορά και το 2015 για φερόμενη δωροδοκία από πλούσιο οφθαλμίατρο σε αντάλλαγμα για πολιτικές χάρες. Μετά από μια κακοδικία το 2017, ο Μενέντεζ αθωώθηκε για πολλές κατηγορίες το 2018 με το Υπουργείο Δικαιοσύνης να αποσύρει όσες είχαν απομείνει.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πρέπει να πλένουμε το κρέας πριν το μαγείρεμα;

    Η γρήγορη και άμεση απάντηση είναι από ένα εμφατικό...

    Σεξ – Διάρκεια: Πόσα λεπτά θεωρούνται ιδανικά; Η απάντηση θα σας εκπλήξει

    Σύμφωνα με μελέτη  σε ετερόφυλα ζευγάρια από πέντε διαφορετικές χώρες σχετικά...

    Δουλειά: Τι πιστεύουν στ’ αλήθεια για τη Gen Z οι προϊστάμενοί τους

    Η Gen Z, που περιλαμβάνει όσους γεννήθηκαν μεταξύ 1997...

    Αυτή είναι η άσκηση για καλύτερο σεξ

    Τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στο αναπαραγωγικό σύστημα...