Μπούφος χτυπήθηκε από αμάξι στην Πάτρα – Διασώθηκε χάρη στους εθελοντές

    Ημερομηνία:

    Ο σύλλογος ΑΝΙΜΑ μοιράστηκε στο διαδίκτυο μια γλυκιά φωτογραφία με τους εθελοντές να κρατούν στην αγκαλιά τους, τα διασωθέντα πτηνά. Οι ιστορίες τους μοναδικές και συγκινητικές.

    “Τρεις μπούφοι, τρεις διαφορετικές περιπτώσεις: Από αριστερά, θηλυκός μπούφος (τον κρατάει η Χριστίνα) τραυματισμένος από τροχαίο, στην Πάτρα. Στη μέση άλλος ένας θηλυκός, τον κρατά η Ειρήνη, τραυματίστηκε από ηλεκτροφόρα καλώδια, στα Τρίκαλα. Ο τρίτος, αρσενικός και τον κρατά ο Γιώργος, πυροβολήθηκε στο Αγρίνιο.
    Αυτές οι τρείς είναι οι συχνότερες αιτίες που ευθύνονται για τους τραυματισμούς αυτών των θαυμάσιων πουλιών, με την ηλεκτροπληξία να προηγείται.
    Αυτές οι μέρες είναι δύσκολες στην ΑΝΙΜΑ, συνεχίζουμε χωρίς εθελοντές λόγω της πανδημίας. Υπολογίζουμε στην υποστήριξή σας!”

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνελήφθησαν δυο άτομα για διάπραξη απάτης σε βάρος ηλικιωμένου

    Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στους Αγίους Θεοδώρους Αττικής, από...

    Εκδήλωση για την Παλαιστίνη πραγματοποίησε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας – φωτό

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 14/9/2025,...

    Στο Ανοιχτό Θέατρο Κρήνης την Παρασκευή 19-9 η κωμωδία “Ο Γαμβρός μας”

    Η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου των εν Πάτραις Κεφαλλήνων...

    Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών: Κάλεσμα στη γενική συνέλευση αρχαιρεσιών

    Το Λύκειο των Ελληνίδων – Παράρτημα Πατρών προσκαλεί τα τακτικά μέλη...