«Μπούκωσε» το Νοσοκομείο Αγρινίου: 65 νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό

    Ημερομηνία:

    Στο «κόκκινο» βρίσκεται το Νοσοκομείο Αγρινίου τις τελευταίες ώρες καθότι έχει φθάσει στα όριά του σε ότι αφορά τις νοσηλείες περιστατικών κορωνοϊού.

    Τη δεδομένη στιγμή 65 περιστατικά νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο και ήδη έχουν αρχίσει διακομιδές ασθενών σε Νοσοκομεία όμορων νομών. Ήδη δύο άτομα έχουν μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Ο λόγος δεν γίνεται για περιστατικά που χρήζουν νοσηλείας σε ΜΕΘ αλλά σε απλές κλίνες covid.

    Απλούστατα, χώρος στο νοσοκομειακό ίδρυμα του Αγρινίου δεν υπάρχει…

    Φλίγκος

    Την ίδια στιγμή την κατάσταση αυτή καλούνται να διαχειριστούν δύο εφημερεύοντες ιατροί, ένας στα επείγοντα και ένας στα τακτικά, με την όποια υποστήριξη από μικρό αριθμό ειδικευόμενων. Οι άνθρωποι αυτοί καλούνται να ανταπεξέλθουν στη διαχείριση επειγόντων περιστατικών, περιστατικών covid και στα τακτικά των κλινικών.

    Όλα αυτά ενόσω στην Αιτωλοακαρνανία ανακοινώθηκαν σήμερα 110 νέα κρούσματα κορωνοϊού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Εγκλωβισμένοι στον ιστό των Προσωπικών Αριθμών

    Από αυτή την εβδοµάδα οι Ελληνίδες κι οι Ελληνες...

    Φρίκη με «υπόθεση Πελικό» στη Γερμανία

    Μια από τις πιο ανατριχιαστικές περιπτώσεις έμφυλης κακοποίησης που...

    Σε μεγάλη ιστοσελίδα της Κίνας τρεις καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών

    Συνέντευξη στην εφημερίδα Chinese Social Sciences Today, της Κινεζικής...

    Δείτε τους 10 πιο «ακριβούς« ελληνες ποδοσφαιριστές

    Το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου (CIES Football Observatory) δημοσίευσε μία...