Μπουράκ Χακί: Στην Ελλάδα ο ηθοποιός για γυρίσματα

    Ημερομηνία:

    Στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στην ταινία της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη» βρίσκεται ο Μπουράκ Χακί. Ο Τούρκος ηθοποιός έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και οι κάμερες τον περίμεναν εκεί για να κάνει δηλώσεις.

    Όπως ήταν αναμενόμενο, ρωτήθηκε για τον χωρισμό του από τη Χαρά Παππά.

    «Η Χαρά είναι ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, είναι πολύ καλό παιδί και ένα τέλειο μοντέλο για μένα. Από την πρώτη μέρα που τη γνώρισα πάντα το έλεγα. Είχαμε μοναδικές στιγμές μαζί, πάντα την ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που ζήσαμε μαζί», είπε αρχικά ο 49χρονος.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Και πρόσθεσε: «Έπρεπε να χωρίσουμε, αλλά είναι ακόμα μέσα στην καρδιά μου. Είναι ένα ξεχωριστό άτομο για μένα και όποτε με χρειαστεί, μου τηλεφωνεί και είμαι πάντα εκεί. Είναι πολύ ξεχωριστή για μένα».

    Θυμίζουμε ότι ο Μπουράκ Χακί και η Χαρά Παππά χώρισαν μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια σχέσης κι ενώ όλοι πίστευαν πως θα ενώσουν τις ζωές τους και επισήμως. Τελικά η καραντίνα, ήταν η περίοδος εκείνη που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να πάρουν την απόφαση να χωρίσουν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνελήφθησαν δυο άτομα για διάπραξη απάτης σε βάρος ηλικιωμένου

    Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στους Αγίους Θεοδώρους Αττικής, από...

    Εκδήλωση για την Παλαιστίνη πραγματοποίησε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας – φωτό

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 14/9/2025,...

    Στο Ανοιχτό Θέατρο Κρήνης την Παρασκευή 19-9 η κωμωδία “Ο Γαμβρός μας”

    Η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου των εν Πάτραις Κεφαλλήνων...

    Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών: Κάλεσμα στη γενική συνέλευση αρχαιρεσιών

    Το Λύκειο των Ελληνίδων – Παράρτημα Πατρών προσκαλεί τα τακτικά μέλη...