Μύκονος: Παρέα Αράβων άνοιξε 200 σαμπάνιες

    Ημερομηνία:

    Η επέλαση των Αράβων ξεκίνησε στο κυκλαδίτικο νησί της Μυκόνου και με το… καλημέρα, φρόντισαν να κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα από τον καθένα: Να μην περνούν απαρατήρητοι.

    Φλίγκος

    Στο Nammos, για παράδειγμα, μια παρέα νεαρών Αράβων άνοιξαν σήμερα, ούτε λίγο ούτε πολύ, πάνω 200 σαμπάνιες, όχι για να τις καταναλώσουν, αλλά για να παίξουν μπουγελα μεταξύ τους, τα περίφημα “champagne showers”, μια συνήθεια των Αραβων πελατων, οι οποίοι κυριολεκτικά «σκορπούν» τα λεφτά τους όπου τους δίνεται η ευκαιρία να ξεσαλώσουν.

    ICECAP

    Και το Nammos προσφέρει απλόχερα αυτού του είδους τη δυνατότητα.

    Το χρήμα ρέει με την ίδια ταχύτητα που ρέει και η σαμπάνια συχνότατα στο πάτωμα, αφού, όσοι τις ανοίγουν, συνήθως δεν τις πίνουν, αλλά τις παραγγέλνουν για να κάνουν επίδειξη του πλούτου τους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτοκτονία Βιρτζίνια Τζούφρι: «Ήταν σε απόγνωση»

    Η Βιρτζίνια Τζούφρι, από τα πιο γνωστά θύματα του...

    Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου Ηλία Γεωργάκη

    Το νέο βιβλίο του δημοσιογράφου- συγγραφέα Ηλία Γεωργάκη θα...

    Ο Νετανιάχου μοιάζει να μην χωρά πλέον στα σχέδια Τραμπ

    Ντόναλντ Τραμπ και Μπέντζαμιν Νετανιάχου έχουν, πέρα από πολιτικούς, και προσωπικούς δεσμούς...

    Βατικανό: O πάπας Λέων ΙΔ’ θα συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

    "Η συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο θα πραγματοποιηθεί, την ετοιμάζουμε",...