Νατάσα Θεοδωρίδου για τη διαφήμιση των Jumbo: «Δεν θέλω να έχω καμία συμμετοχή σε αυτό»

    Ημερομηνία:

    Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε η Νατάσα Θεοδωρίδου,η οποία δήλωσε ιδιαίτερα στενοχωρημένη, χωρίς να θέλει να πει περισσότερα, τόσο για τον Τάσο Μπουγά που πρωταγωνίστησε στη διαφήμιση των Jumbo που προκάλεσε αντιδράσεις, όσο και για τον Γιώργο Θεοφάνους που έδωσε τα δικαιώματα του κομματιού.

    «Δεν θα απαντήσω, μη συνεχίσεις την ερώτηση. Ευχαριστώ πάρα πολύ, καταλαβαίνω όλον τον κόσμο που θέλει να μάθει κάτι αλλά δεν θέλω να έχω καμία συμμετοχή σε αυτό. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη. Πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ξέρω ότι είναι δύσκολη η αποστολή σου.

    Το μόνο σωστό είναι ότι είμαι στενοχωρημένη, τίποτα άλλο. Είμαι στενοχωρημένη πάρα πολύ, γιατί έχω αφιερώσει τη ζωή μου στο τραγούδι, σε αυτό που κάνω. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που μου δείχνει αυτή την αγάπη όλα αυτά τα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά η Νατάσα Θεοδωρίδου.

    https://www.govastileto.gr/

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έστειλαν στην θερμή γειτόνισσα σημείωμα να μην ουρλιάζει τόσο στο σεξ

    Βρετανία. Ένα ζευγάρι κάνει παθιασμένο έρωτα, αλλά η κοπέλα...

    Τον απάτησε η γυναίκα του, την πλήρωσε το ξενοδοχείο

    Ιδιαίτερα εκδικητικός φάνηκε άπιστος σύζυγος σύμφωνα με τα βρετανικά...

    Τι θέλουμε να πετύχουμε πραγματικά με ένα φιλί

    Το φιλί σπάνια μελετάται από τις επιστήμες πέρα από...

    Πάτρα: Eντονες διαμαρτυρίες εκφράζουν οι κάτοικοι της περιοχής του Παυλόκαστρου

    Eντονες διαμαρτυρίες εκφράζουν οι κάτοικοι της περιοχής του Παυλόκαστρου....