Ναύπακτος: Συνελήφθησαν ανήλικοι για κλοπές και για διαφυγή από Ίδρυμα

    Ημερομηνία:

    Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στη Ναύπακτο από αστυνομικούς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας ανήλικος ημεδαπός και η μητέρα του σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

    Για την ίδια υπόθεση έχει σχηματισθεί δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός ακόμη ανηλίκου τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

    Ειδικότερα, οι δύο ανήλικοι ενεργώντας από κοινού, χθες τα ξημερώματα, στη Ναύπακτο, διέρρηξαν οπωροπωλείο και κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφαίρεσαν από τις ταμειακές μηχανές 90 ευρώ.

    Από τον έλεγχο των στοιχείων του ανήλικου συλληφθέντα διαπιστώθηκε ότι είχε διαφύγει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου, όπου κρατούνταν με Διάταξη της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καυσόξυλα: Πού θα κυμανθούν φέτος οι τιμές

    Πεύκο: 100-110 ευρώ το κυβικό Δρυς: Aπό 130 ευρώ Πουρνάρι: Aπό...

    Οι πληγές που άφησε η χούντα στην οικονομία

    Επιβιώνει ακόμα στις μέρες μας η προπαγάνδα ότι η...

    ΠΑΤΡΑ: Επεσε “βόμβα” στον πεζόδρομο Μαιζώνος! ΔΕΙΤΕ ΤΑ “ΛΟΥΚΕΤΑ” – φωτο

    Τα ξενοίκιαστα του νέου πεζόδρομου Μαιζώνος! Περπατώντας στον πεζόδρομο της...

    Η Αχαΐα μπροστά στο φάσμα της λειψυδρίας: Αντοχές, προκλήσεις και η ανάγκη για ένα νέο υδατικό παράδειγμα

    Του Νίκου Μαραχώρη Η Ελλάδα εισέρχεται πλέον σε μια φάση...