Νέα Δημοκρατία: Η επανεμφάνιση Σαμαρά – Καραμανλή… τέντωσε τις κεραίες του Μαξίμου

    Ημερομηνία:

    Δεύτερη κοινή εμφάνιση έκαναν οι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς μετά την κοινή τους παρουσία στο Πολεμικό Μουσείο, την 1η Ιουλίου, σε μια περίοδο που το κλίμα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας είναι ηλεκτρισμένο.

    Φλίγκος

    Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι της «γαλάζιας» παράταξης» έδωσαν το «παρών» σε παρουσίαση βιβλίου του Ιδρύματος Καραμανλή. Συγκεκριμένα, παραβρέθηκαν στο Αμφιθέατρο της Πινακοθήκης-Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου για την παρουσίαση του βιβλίου «Καραμανλής – Η πολιτική ως δημιουργία», του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου.

    Η κοινή παρουσία Καραμανλή-Σαμαρά σε καμία περίπτωση δεν αφήνει αδιάφορο το Μαξίμου που δεν ξεχνά την «πολεμική» συμμαχία, προ τριμήνου, τα βαριά «καρφιά» Αντώνη Σαμαρά στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις αιχμές του Κώστα Καραμανλή.

    Καμία δήλωση

    Η επανεμφάνιση έρχεται λίγες μέρες μετά την ερώτηση των έντεκα «γαλάζιων» βουλευτών για τα κόκκινα δάνεια και τη διαγραφή του Μάριου Σαλμά αλλά και λίγο πριν την έναρξη της συζήτησης για το πρόσωπο που θα προταθεί για την προεδρία της Δημοκρατίας.

    Παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, οι κ.κ. Καραμανλής και Σαμαράς δεν προχώρησαν σε δηλώσεις σχετικά με το εάν υπάρχουν εσωκομματικά προβλήματα στη ΝΔ την ίδια ώρα που στο Αμφιθέατρο βρίσκονταν κυβερνητικοί αξιωματούχοι και βουλευτές.

    ICECAP

    Έδωσαν το «παρών»

    Συγκεκριμένα, στον χώρο της παρουσίασης βρέθηκαν, ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης,  ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Νίκος Παπαθανάσης, ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Σωτήρης Γκίκας, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Διονύσης Σταμενίτης και οι αντιπρόεδροι της Βουλής Γιάννης Πλακιωτάκης και Θανάσης Μπούρας, οι βουλευτές Νικήτας Κακλαμάνης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Στέλιος Πέτσας, Γιάννης Οικονόμου, Χρήστος Μπουκώρος, Βασίλης Γιόγιακας, Μαρία Αντωνίου.

    Στην εκδήλωση ομιλητής ήταν ο πρόεδρος της Βουλής Κων/νος Τασούλας και μεταξύ των παρισταμένων βρέθηκαν ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η πολυνομία κοστίζει ακριβά στις επιχειρήσεις – Κάθε εβδομάδα εκδίδονται δύο νόμοι

    Tην ώρα που βασικό ζητούμενο της ελληνικής οικονομίας είναι η αύξηση...

    Συνταγή για νόστιμη χορτόπιτα με φέτα

    Ανακαλύψτε μια υπέροχη συνταγή για χορτόπιτα με φέτα, ιδανική για ένα...

    Τέλος στα κόλπα με τα POS και τις «πειραγμένες» ταμειακές

    Προχωράει η δημιουργία ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος που θα παρακολουθεί...

    ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ: H Άντζελα Γκερέκου έρχεται στην Πάτρα

    H Άντζελα Γκερέκου έρχεται στην Πάτρα με «Γεύσεις και...