ΝΕΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Ξυλοφόρτωνε την γυναίκα του και της έσπασε το αυτοκίνητο – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Του Κωνσταντίνου Φλαμή (Πελοπόννησος)

    Η 62χρονη γυναίκα αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της, μην αντέχοντας άλλο το ξύλο, τις ύβρεις και τις απειλές από τον σύζυγό της. Δεν σεβόταν ούτε τα παιδιά και το εγγόνι τους, όπως η ίδια αποκαλύπτει στην «Πελοπόννησο»! Ο «εφιάλτης» για την «Π» (τα πλήρη στοιχεία της στην διάθεση της εφημερίδας) ξεκίνησε πριν χρόνια. «Με κλείδωνε έξω από το σπίτι. Με έδιωχνε. Μαζί το ‘χαμε φτιάξει το σπίτι. Κι εγώ δούλευα και μάλιστα σκληρά. Όμως εκείνος δεν «χαμπάριαζε». Ζήλευε το παραμικρό και με έβριζε. Με χτυπούσε ακόμη και μπροστά στα παιδιά. Εκανα υπομονή. Κάποια στιγμή αναγκάστηκα να φύγω από το σπίτι. Πήγα στην μητέρα του, την πεθερά μου, για μία εβδομάδα μέχρι να ηρεμήσει! Δεν πήγαινα πουθενά αφού ήθελε να παραμένω μέσα στο σπίτι όλη τη μέρα. Αλλά και να έβγαινα σπαινότατα, 9 το βράδυ ήμουν μέσα»!

     

    Η κυρία «Π» μας λέει ότι η συμπεριφορά του ήταν τόσο βίαιη που μέχρι και τη  μητέρα του είχε βρίσει με αποτέλεσμα οι σχέσεις τους να μην είναι καλές. «Ούτε στην κηδεία της μάνας του δεν πήγε», μας λέει. Ο Γολγοθάς της γυναίκας συνεχιζόταν. Πριν από1,5 χρόνο την εξευτέλισε στην γειτονιά. Εβγαλε στο πλατύσκαλο του σπιτιού όλα τα εσώρουχά της και την κλείδωσε απέξω. Αυτό ήταν. Μετά από τόσους ξυλοδαρμούς και εξευτελισμούς, η γυναίκα μίσθωσε ένα σπίτι και αποχώρησε. «Ο εφιάλτης μου δεν τελείωσε. Μα απειλούσε. Ερχόταν στο σπίτι μου συνέχεια. Με παρακολουθούσε. Συνολικά του έχω κάνει 5 αναφορές στο Αστυνομικό τμήμα και δύο μηνύσεις. Αλλά δεν έχει σταματήσει. Το αποκορύφωμα σε σχέση με την συμπεριφορά του ήταν πριν μερικές ημέρες. Ηρθε έξω από το σπίτι μου, μου γρατσούνισε το αυτοκίνητο σε πολλά σημεία και μου έσπασε το παρμπρίζ. Κάμερα από γειτονικό κατάστημα δείχνει το τι ακριβώς έκανε. Στο βίντεο απεικονίζεται το πρόσωπό του»! Η γυναίκα φοβάται για την ζωή της. Και δεν είναι η μόνη. Κάθε μέρα η Αμεση Δράση ειδοποιείται για 2-3 περιστατικά ενδοικογενειακής βίας. Δράστες είναι συνήθως οι νυν ή οι εν διαστάσει σύζυγοι. Εννέα στις 10 περιπτώσεις τα θύματα είναι γυναίκες. Ξυλοδαρμοί, ύβρεις, ακόμη και βιασμοί σε ορισμένες περιπτώσεις!

     

     

    Φλίγκος

    ΝΕΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Ξυλοφόρτωνε την γυναίκα του και της έσπασε το αυτοκίνητο - ΦΩΤΟ ΝΕΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Ξυλοφόρτωνε την γυναίκα του και της έσπασε το αυτοκίνητο - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Δεν έχουμε κάνει σεξ με τον σύντροφό μου εδώ και δύο χρόνια – Κατηγορεί το σώμα μου»

    Ηαπουσία ερωτικής επαφής σε μια σχέση μπορεί να τη φθείρει, αλλά...

    Τζένιφερ Άνιστον: Ο νέος της σύντροφος, Τζιμ Κέρτις εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της

    Ο νέος σύντροφος της Τζένιφερ Άνιστον, Τζιμ Κέρτις, τη συνόδευσε στην...

    Μαρία Ιωαννίδου για Φρέντυ Γερμανό: Ήταν πολύ άδικο που πέθανε τόσο νέος, ήταν μια τεράστια απώλεια

    Στην απώλεια του Φρέντυ Γερμανού αναφέρθηκε η Μαρία Ιωαννίδου, εκφράζοντας τη θλίψη...

    Κυψέλη: Συνελήφθη 59χρονος που πυροβόλησε υπάλληλο καθαριότητας

    Στη σύλληψη ενός 59χρονου προχώρησε το απόγευμα της Τρίτης...