Νέα Μανωλάδα: Αστυνομικοί απελευθέρωσαν οκτώ μετανάστες – Αλλοδαποί τους κρατούσαν κλειδωμένους για να δουλεύουν ως εργάτες γης

    Ημερομηνία:

    Αστυνομικοί εντόπισαν και απελευθέρωσαν χθες το πρωί στη Νέα Μανωλάδα  οκτώ αλλοδαπούς που είχαν πέσει θύματα εμπορίας ανθρώπων.

    Συνελήφθη ένας αλλοδαπός για παράνομη κατακράτηση και ταυτοποιήθηκε ο διακινητής των θυμάτων

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

    Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας, εντόπισαν και απελευθέρωσαν χθες το πρωί στη Νέα Μανωλάδα, οκτώ αλλοδαπούς θύματα (trafficking) εμπορίας ανθρώπων.

    Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ένας αλλοδαπός  άνδρας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη κατακράτηση, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ακόμη αλλοδαπού άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων.

    Ειδικότερα, χθες το πρωί, κατόπιν ενημέρωσης του Κέντρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας από τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης 112, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας, μετέβησαν σε οικία στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, όπου απελευθέρωσαν οκτώ αλλοδαπούς, που βρίσκονταν κλειδωμένοι όλοι μαζί σε ένα μικρό δωμάτιο, χωρίς να κατέχουν τα διαβατήριά τους και λοιπά ταξιδιωτικά έγγραφα.

    Άμεσα οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον αλλοδαπό άνδρα, που τους κατακρατούσε παράνομα, ενώ ταυτοποίησαν τα στοιχεία και του έτερου αλλοδαπού άνδρα, ο οποίος τους μετέφερε από περιοχή της Λακωνίας στην Ηλεία και αφαίρεσε τα διαβατήριά τους για να τους εξαναγκάσει με συνεργούς του, να εργαστούν ως εργάτες γης.

    Οι συλληφθείς οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας / Παράλληλη Έδρα Αμαλιάδας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    6χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο – Ήταν σε μηχανάκι με τον πατέρα και τη μητέρα του

    Ένα 6χρονο αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε από το μηχανάκι στο...

    Ακρίβεια: Στα ύψη η τιμή του καφέ – Δυσοίωνες οι προβλέψεις για τον χειμώνα

    Ο καφές στο χέρι, η νέα μόδα που δημιούργησε...

    Αυτός είναι ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας που βρέθηκε στο πιο διάσημο κλαμπ της Ιμπιζα και… ξεφάντωσε – ΒΙΝΤΕΟ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%cf%8c%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9/

    Όχι στη διοξίνη και την καύση των απορριμμάτων – Άρθρο του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου

    Στην επισυναπτόμενη φωτογραφία 22/8/2025 φαίνεται πρωί-πρωί η καύση των...