Νέα τραγωδία στην Δυτική Ελλάδα: Κατέληξε ο 17χρονος Μάριος – Είχε τραυματιστεί σε τροχαίο

    Ημερομηνία:

    Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 17χρονος Μάριος, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στη Ναύπακτο.

    Ο νεαρός είχε εμπλακεί σε ένα ατύχημα με μηχανάκι λίγο πριν την περιοχή της Βαριάς, όπου κάποτε υπήρχαν νεροτσουλήθρες, περίπου πριν έναν μήνα. Επί αρκετές ημέρες, ο 17χρονος νοσηλεύτηκε στο Ρίο, δίνοντας μάχη.

    Όπως αναφέρει το npress, o τραυματισμός του ήταν σοβαρός και το βράδυ της Κυριακής (13/8), δυστυχώς, έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του.

    Το τροχαίο είχε συμβεί την Πέμπτη 27 Ιουλίου και ενεπλάκησαν ένα δίκυκλο και ένα αυτοκίνητο. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός μόνο του οδηγού του δίκυκλου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αποκάλυψε την απιστία του άνδρα της από τη μπουγάδα – «Με κατηγόρησε ότι φταίω εγώ γιατί έχω αλλάξει»

    Η TikToker Courtney (@courtney.lee.e) έκανε μπουγάδα, όταν ανακάλυψε ανάμεσα στα βρόμικα...

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το χριστουγεννιάτικο δέντρο – υπερπαραγωγή που στόλισε στο σπίτι της

    Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπήκε για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων,...

    Ειδική λοταρία για 8.500 φορολογούμενους: 1.000 ευρώ σε κάθε δικαιούχο – Αναλυτικός οδηγός με ερωτήσεις και απαντήσεις

    Πρόκειται για το ειδικό πρόγραμμα της δημόσιας κλήρωσης το οποίο...