Νέες αυξήσεις στα καύσιμα – Που κινούνται οι τιμές στην Πάτρα

    Ημερομηνία:

    Η κλιμάκωση των συγκρούσεων στην Μέση Ανατολή οδηγεί την τιμή του «μαύρου χρυσού» στα 9 δολάρια το βαρέλι από τις 27 Σεπτεμβρίου όταν και το Ισραήλ «εξόντωσε» τον Χασάν Νασράλα.

    Από σήμερα οι τιμές στις αντλίες θα είναι αυξημένες κατά 5 με 7 λεπτά/λίτρο.

    Στην Πάτρα η αμόλυβδη κινείται προς το 1,7 ευρώ/λίτρο, έχει «τσιμπήσει» πάνω από 20 λεπτά/λίτρο σε 12 μέρες, κάτι που μεταφράζεται σε αύξηση 10%.

    Εφόσον, διατηρηθεί η ανοδική κίνηση των διεθνών τιμών, το πετρέλαιο θέρμανσης θα μπει στην αγορά στις 15 Οκτωβρίου με τιμή που θα ξεπερνά τα 1,15 ευρώ το λίτρο και θα «φλερτάρει» με το 1,20 ευρώ.

    Μέσα στον τρέχοντα μήνα τα αρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Περιβάλλοντος θα λάβουν τις αποφάσεις σχετικά με το επίδομα θέρμανσης, εξετάζοντας και το ενδεχόμενο της ενίσχυσης της χρήσης ηλεκτρικής ενέργειας για θέρμανση σε σύγκριση με τα ορυκτά καύσιμα.

    ΓΝΩΜΗ

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Θεία Λειτουργία απόψε για τον Πάπα Φραγκίσκο

    Η κοινότητα των Καθολικών, στην Πάτρα πενθεί για την...

    ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΡΙΟ: Επιχειρηματίας με δάσκαλο πολεμικών τεχνών… και έπεται μήνυση

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%bf%ce%b4%ce%b9%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%81%ce%b9%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%ce%b4/  

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: ΠΝΟ: Καταγγέλλει σωρηδόν παραβίαση των μέτρων ασφαλείας

    Από την πλευρά της η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία ζητά...