Νεκρή 34χρονη επιβάτιδα σε σύγκρουση αυτοκινήτων

    Ημερομηνία:

    Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν δυο γυναίκες, ενώ τραυματισμένη απεγκλωβίστηκε ακόμη μια επιβαίνουσα σε ΙΧ αυτοκίνητο, συνεπεία τροχαίου, λόγω σύγκρουσης με άλλο αυτοκίνητο, στο 7ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ξάνθης – Σταυρούπολης.

    Επί τόπου έσπευσαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα, που απεγκλώβισαν τρεις γυναίκες από το ένα αυτοκίνητο, δύο χωρίς τις αισθήσεις τους και άλλη μία τραυματισμένη. Στο ίδιο αυτοκίνητο υπήρχε και ένα μικρό παιδί, το οποίο τραυματίστηκε ελαφρά.

    Δυστυχώς, η μία από τις δύο γυναίκες που απεγκλωβίστηκαν χωρίς αισθήσεις, μία 34χρονη επιβάτιδα του αυτοκινήτου, υπέκυψε στα τραύματα της.

    Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Θεσσαλονίκη, Ανδρονίκη Ζαφειρίου, η πλαγιομετωπική σύγκρουση, πιθανώς λόγω του ολισθηρού οδοστρώματος, έγινε έγινε στις 07:50 της Παρασκευής

    Στο άλλο όχημα οδηγός ήταν ένας άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε, αλλά δεν χρειάστηκε να γίνει απεγκλωβισμός του, καθώς βγήκε μόνος από το αυτοκίνητο του.

    Οι δυο γυναίκες και το νήπιο από το ένα όχημα και ο άνδρας οδηγός του άλλου αυτοκινήτου διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ξάνθης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι φωτίζουν το μέγεθος της διαφθοράς

    Το τσουνάμι αποκαλύψεων για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ  προκαλεί...

    Η πρώτη ερμηνεία των αποφάσεων Μητσοτάκη – Τα κριτήρια της επιλογής προσώπων

    Με απόφαση του Πρωθυπουργού, υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου αναλαμβάνει...

    Περού: 19χρονη TikToker βρέθηκε διαμελισμένη μέσα σε σακούλες – Τα δυο σενάρια της δολοφονίας

    Μια TikToker τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί για μέρες, βρέθηκε...

    Αστυνομικός της Βουλής: Συνεχίζει και αρνείται τις κατηγορίες για τον βιασμό των παιδιών του – «Όταν δικαιωθεί, θα τα ζητήσει πίσω»

    Ενώπιων της 24ης ανακρίτριας βρέθηκε την Παρασκευή (27.06.2025) ο αστυνομικός της Βουλής με...