Νεκρή η 21χρονη που πάλευε για τη ζωή της μετά από τροχαίο

    Ημερομηνία:

    Δεν τα κατάφερε τελικά η 21χρονη κοπέλα που μετά το φοβερό τροχαίο στη θέση Μύλοι στο Καστέλλι Κισσάμου Χανίων, στο οποίο πέθαναν δύο ακόμη νέοι άνθρωποι, πάλευε 10 μέρες για τη ζωή της.

    Η 21χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ του γενικού νοσοκομείου Χανίων σήμερα Πέμπτη (14/7).

    Η κατάσταση της κοπέλας από την πρώτη στιγμή είχε χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερα κρίσιμη και παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια των γιατρών δεν κατάφερε να ζήσει.

    Φλίγκος

    Σημειώνεται ότι από το φοβερό τροχαίο στα Χανιά, κατά το οποίο ΙΧ συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αγροτικό, είχε σκοτωθεί ακαριαία ο 23χρονος οδηγός του οχήματος, ενώ κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε υποκύψει στα τραύματά της και 15χρονη που επίσης επεναίβενε στο όχημα.

    Από το τροχαίο τραυματίστηκε επίσης, ελαφρά, ο 17χρονος συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου.

    GLEARNET

    Υπενθυμίζεται, ότι στο αγροτικό με το οποίο συγκρούστηκε το μοιραίο ΙΧ,  επέβαινε ένας άντρας και μία γυναίκα οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που πήρε το κατάστημα που έκλεισε στη Ρήγα Φεραίου – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-2/

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα

    ΠΑΤΡΑ: Που ήταν αυτό το κτίριο που στέγαζε την Εθνική Τράπεζα το 1900;

    Άποψη της οικίας Χαϊδόπουλου, όπου στεγαζόταν η Εθνική τράπεζα,...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνει θραύση το βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού

    Ο Διονύσης Ζακυνθινός με εξήντα κομμάτια παζλ στήνει και...