Νεκρός 44χρονος οδηγός – Καρφώθηκε με βανάκι

    Ημερομηνία:

    Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (30.05.2024) στην Κατερίνη με έναν 44χρονο να χάνει τη ζωή του όταν το βανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε με τουριστικό λεωφορείο που είχε σταματήσει στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης.

    Συγκεκριμένα το δυστύχημα με το βανάκι και το τουριστικό λεωφορείο έγινε στις 05.53 το πρωί, στο 417ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθήνα, πέντε χιλιόμετρα μετά τον κόμβο του Λιτοχώρου.

    Ο 44χρονος οδηγός του βαν μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

    Το λεωφορείο, οδηγούσε ένας 41χρονος με ελληνικές πινακίδες και μετέφερε 50 τουρίστες από την Ρουμανία, ενώ δεν υπήρξαν τραυματισμοί μεταξύ αυτών. Οι επιβάτες του λεωφορείου μεταβιβάστηκαν σε άλλο λεωφορείο.

    Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Πιερίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Προσωπικό εστιατορίου τρολάρει τον CEO της Ryanair και τον χρεώνει για «επιπλέον χώρο για τα πόδια»

    Οι Ιρλανδοί δεν χάνουν ποτέ την ευκαιρία για λίγο...

    Ινδία: Εξαγριωμένοι οπαδοί πετούν καρέκλες και μπουκάλια για τον Μέσι – φωτο και βίντεο

    Θυμωμένοι οπαδοί που παρακολουθούσαν την περιοδεία του Λιονέλ Μέσι στην Ινδία έσκισαν καθίσματα και πέταξαν...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Κυριακή 14, την Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16/12/2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΓΕΩΡΓ. ΑΓΓΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟ ΕΤΩΝ 92 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14-12-2025...