Νεκρός σε φοβερό τροχαίο ο Γιώργος Καρπίτσης – Σκληρές εικόνες στον τόπο της τραγωδίας

    Ημερομηνία:

    Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου. Σκοτώθηκε ο οδηγός της μηχανής. Αυτοψία στο σημείο της τραγωδίας…

    Τραγικό τέλος είχε ο 27χρονος Γιώργος Καρπίτης από την Αρήνη της Ζαχάρως, σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη περίπου στις 11.00 το πρωί της Παρασκεύης. Ο νεαρός δικυκλιστής με τη μηχανή μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αγροτικό φορτηγάκι στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου στο ύψος του Λευκοχωρίου.

    Τα δύο οχήματα είχαν κατεύθυνση προς Πύργο και ο οδηγός του αγροτικού που προπορευόταν επιχείρησε να στρίψει αριστερά σε αγροτική οδό. Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο δικυκλιστής επιχειρούσε προσπέραση εκείνη την ώρα και συνέβη το μοιραίο.

    Η μηχανή καρφώθηκε πάνω στο εμπρός αριστερό μέρος του αυτοκινήτου και ο οδηγός εκτινάχθηκε προς τα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος και τον κατάλληλο εξοπλισμό το χτύπημα που δέχθηκε πέφτοντας πάνω στην μπαριέρα, στο λαιμό, ήταν αυτό που του έκοψε το νήμα της ζωής και ο θάνατός του επήλθε ακαριαία.

    Το άψυχο σώμα του, βρέθηκε λίγα μέτρα πιο πέρα στο πρανές της οδού. Στη μηχανή που σύρθηκε για λίγα μέτρα από το σημείο της σύγκρουσης, ξέσπασε φωτιά.

    Στο σημείο έφτασαν άνδρες της Π.Υ. Αμαλιάδας που έσβησαν τη φωτιά, ενώ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Γαστούνης όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Το προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

    Ο 27χρονος καταγόταν από την Αρήνη Ζαχάρως και εργαζόταν ως μάγειρας στη Ζαχάρω κυρίως στην Κύπρο. Στην Αρήνη ερχόταν αρκετά συχνά καθώς αγαπούσε ιδιαίτερα τον τόπο του.
    πηγη

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Η Δημοτική Αρχή στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο & στην κινητοποίηση των Υγειονομικών

    Ο Δήμος Πατρέων σε ανακοίνωσή του αναφέρει: Ο Αντιδήμαρχος Διονύσης...

    Μητσοτάκης: Ιστορική στιγμή η συμφωνία με την ExxonMobil για γεωτρήσεις στο Ιόνιο

    Στη σημασία της συμφωνίας μεταξύ ExxonMobil, Energean και HelleniQ...

    Βίντεο: Λευκός καρχαρίας εντοπίστηκε ανοιχτά της Καρπάθου: «Είναι πέντε μέτρα»

    Δεν πίστευαν στα μάτια τους ψαράδες στην Κάρπαθο όταν...

    “Εφυγε” ο πρώην Δήμαρχος και πρωτεργάτης της δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης

    «Έφυγε» από τη ζωή, σήμερα Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, σε...