Νέο περιστατικό με πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση νεαρός

    Ημερομηνία:

    Νέο αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στην Θεσσαλονίκη, λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

    Πώς σημειώθηκε το περιστατικό

    Σύμφωνα με το thestival.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στην Νεοχωρίου, στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης, όταν ένας νεαρός δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων. Ένας εκ των δραστών τον πυροβόλησε – αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για τρεις πυροβολισμούς- με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, κάμερες ασφαλείας από παρακείμενα καταστήματα έδειξαν ότι οι δράστες της επίθεσης ήταν έξι. Αρχικά του επιτέθηκαν τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα άνοιξε πυρ. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονταν ακόμη τρία άτομα, τα οποία κινήθηκαν εναντίον του.

    Με όση δύναμη του είχε απομείνει ο τραυματίας περπάτησε από την οδό Νεοχωρίου μέχρι το βενζινάδικο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Λαγκαδά. Εκεί ζήτησε βοήθεια. Ο υπάλληλος του πρατηρίου κάλεσε το ΕΚΑΒ. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

    Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη. Το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης έδωσε εντολή για προσαγωγή ατόμων που κρίνονται ύποπτα. Κατόπιν τούτου προσήχθησαν έξι άτομα. Στη συνέχεια οριοθετήθηκαν με απαγορευτικές κορδέλες τα σημεία όπου υπήρχαν ίχνη αίματος.

    Μόλις αποσαφηνίστηκε το τι συνέβη κλήθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Από τα ίχνη αίματος και από μαρτυρίες της γειτονιάς προσδιορίστηκε ο ακριβής τόπος της αιματηρής συμπλοκής. Τις ώρες που ακολούθησαν οι αστυνομικοί του ΤΕΖ «χτένισαν» σπιθαμή προς σπιθαμή το σημείο που έπεσαν οι πυροβολισμοί για να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που θα τους κατευθύνει προς τους δράστες. Κάλυκες δεν βρέθηκαν πουθενά. Ή τους μάζεψαν οι δράστες ή χρησιμοποιήθηκε περίστροφο και οι κάλυκες έμειναν στον μύλο. Εκεί όπου πυροβολήθηκε το θύμα βρέθηκε μία βολίδα.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν το Σάββατο 11 και την Δευτέρα 13-10-2025

    ΚΗΔΕΙΑ Την  πολυαγαπημένη  μας ΜΑΡΙΑ (χήρα) ΑΝΔΡ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΤΩΝ  88 Κηδεύουμε το Σάββατο...

    Πάτρα: Οι γείτονες έσωσαν γυναίκα στην περιοχή Αγίου Διονυσίου! Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ

    Συναγερμός, σήμανε, το βράδυ της Παρασκευής, στην Πάτρα, έπειτα...

    Κουμπάρος ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Πάντρεψε τον συνεργάτη του Ελπιδοφόρο Παπανικολόπουλο με την Εβίνα Γιακουμάτου

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε κουμπάρος του επί πολλά χρόνια στενού του...