Νετανιάχου: Η ισραηλινή επιχείρηση στη Γάζα θα συνεχιστεί για όσο καιρό χρειαστεί

    Ημερομηνία:

    Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, κατηγορώντας τη Χαμάς για την αρχή των εχθροπραξιών με την εκτόξευση ρουκετών στο Ισραήλ, εχθροπραξίες που διαρκούν σχεδόν μια εβδομάδα, δήλωσε σήμερα ότι το Ισραήλ θα συνεχίσει να πλήττει τη Γάζα όσο χρειαστεί και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αποφευχθούν απώλειες μεταξύ των πολιτών.

    “Το μέρος που φέρει την ενοχή για αυτήν την αντιπαράθεση δεν είμαστε εμείς, είναι εκείνοι που μας επιτίθενται”, δήλωσε ο Νετανιάχου σε τηλεοπτική ομιλία. “Βρισκόμαστε ακόμα στο μέσο αυτής της επιχείρησης, η οποία δεν έχει τελειώσει και θα συνεχιστεί για όσο καιρό χρειαστεί”.

    “Σε αντίθεση με τη Χαμάς, η οποία σκόπιμα θέλει να βλάψει πολίτες καθώς κρύβεται πίσω από τους πολίτες, κάνουμε τα πάντα, αλλά τα πάντα, για να αποφύγουμε ή να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, να βλάψουμε πολίτες και να πλήξουμε απευθείας τους τρομοκράτες”, δήλωσε ο Νετανιάχου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δημόσιο: Νέα προκήρυξη από το ΑΣΕΠ για μόνιμες προσλήψεις (πίνακες)

    Προς δημοσίευση μία από τις βασικές προκηρύξεις στελέχωσης του Δημοσίου για...

    Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 24 έως 27 Φεβρουαρίου

    Κατά την περίοδο 24 έως 27 Φεβρουαρίου, θα καταβληθούν συνολικά...

    Χρέη στην εφορία: Νέα ρύθμιση για αποπληρωμή σε 48 δόσεις

    Μια νέα προσπάθεια να δοθεί διέξοδος στο χρόνιο πρόβλημα...

    Οι ζάπλουτοι δίνουν ψίχουλα για φιλανθρωπίες

    Στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων ο υπερβολικός πλούτος και...