Nick Reiner: Επίσημα αντιμέτωπος με την κατηγορία της δολοφονίας των γονιών του

    Ημερομηνία:

    Είναι πλέον επίσημο: Στον Nick Reiner απαγγέλθηκε η κατηγορία της δολοφονίας των γονιών του, Rob και Michele Reiner. Αν κριθεί ένοχος, μπορεί να του επιβληθεί ισόβια κάθειρξη ή ακόμα και η θανατική ποινή, σύμφωνα με τον εισαγγελέα του Λος Άντζελες, Nathan Hochman.

    «Η δίωξη αυτών των υποθέσεων, που περιλαμβάνουν μέλη οικογένειας, είναι ανάμεσα στις πιο δύσκολες και επώδυνες συναισθηματικά που αντιμετωπίζει η υπηρεσία, λόγω της πολύ προσωπικής και συχνά σκληρής φύσης των εμπλεκομένων εγκλημάτων» όπως είπε ο Hochman σε συνέντευξη Τύπου. Να σημειωθεί εδώ ότι είναι ο συγκεκριμένος εισαγγελέας που μετά την εκλογή του, την προηγούμενη χρονιά, επανέφερε τη θανατική ποινή στο Λος Άντζελες.

    «Η δίωξη αυτών των υποθέσεων, που περιλαμβάνουν μέλη οικογένειας, είναι ανάμεσα στις πιο δύσκολες και επώδυνες συναισθηματικά που αντιμετωπίζει η υπηρεσία, λόγω της πολύ προσωπικής και συχνά σκληρής φύσης των εμπλεκομένων εγκλημάτων»

    Ο 32χρονος, μεσαίος γιος του ζευγαριού, έχει προφυλακιστεί χωρίς εγγύηση. Επρόκειτο να εμφανιστεί στο δικαστήριο την Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, αλλά όπως είπε ο δικηγόρος του, Alan Jackson, δεν ήταν ιατρικά έτοιμος για αυτό. Ο Jackson έχει εκπροσωπήσει στο παρελθόν επώνυμους κατηγορούμενους, όπως οι Harvey Weinstein και Kevin Spacey.

    Ο Nick Reiner είχε μιλήσει παλαιότερα για τον αγώνα του κατά τον εθισμό, που ξεκίνησε ήδη από την εφηβεία και τον οδήγησε στην αποξένωση από την οικογένειά του, ακόμα και στην αστεγία. Μάλιστα το 2015 είχε μοιραστεί την εμπειρία του στην εν μέρει αυτοβιογραφική ταινία «Being Charlie», σε σκηνοθεσία του πατέρα του.

    Δείτε το βίντεο της εξαγγελίας των κατηγοριών κατά του Nick Reiner:

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αφέθηκε ελεύθερος ο Ερφάν Σολτανί, είχε συλληφθεί στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στο Ιράν

    Ο Ιρανός διαδηλωτής Ερφάν Σολτανί, που συνελήφθη στο πλαίσιο του κινήματος αμφισβήτησης της εξουσίας...

    Αύριο το διάγγελμα Μητσοτάκη για τη συνταγματική αναθεώρηση, θα προτείνει αλλαγές σε 70 από τα 120 άρθρα

    Το νήμα των πρωτοβουλιών για την εκκίνηση της διαδικασίας αναθεώρησης...

    To Διακοπτό γιόρτασε σήμερα τον Πολιούχο του Αγιο Τρύφωνα

    To Διακοπτό γιόρτασε σήμερα τον Πολιούχο του Αγιο Τρύφωνα...

    Μάχη με την κακοκαιρία και τη μεγάλη φωτιά στο κέντρο της πόλης έδωσε ο Δήμος Αγρινίου

    Μάχη έδωσε τις τελευταίες ώρες ο Δήμος Αγρινίου, προκειμένου...