Νίκος Ανδρουλάκης: «Έσβησε» ανάρτησή του που έδινε συγχαρητήρια στην Εύα Καϊλή

    Ημερομηνία:

    Ο Νίκος Ανδρουλάκης, αλλά και το ΠΑΣΟΚ έδειξαν την πόρτα της εξόδου από το κόμμα στην Εύα Καϊλή, λίγο μετά την ανακοίνωση της προσαγωγής της από τις βελγικές αρχές, αλλά ο πρόεδρος του κινήματος δεν θέλει να υπάρχει πλέον καμία… σύνδεση με την τέως βουλευτή. Έτσι «έσβησε» παλαιότερη ανάρτησή του στο Twitter με την οποία της έδινε συγχαρητήρια για την ανάληψη της θέσης της Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

    Η ανάρτηση του Νίκου Ανδρουλάκη είχε γίνει τον περασμένο Ιανουάριο. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε στείλει τότε τα συγχαρητήριά του στην Εύα Καϊλή μέσα από το Twitter για τη νέα θέση της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

    Η προσαγωγή της Καϊλή όμως, τα άλλαξε όλα. Ο Νίκος Ανδρουλάκης μάλιστα σε δηλώσεις που έκανε σήμερα στον ΑΝΤ1 την χαρακτήρισε ανάμεσα στα άλλα «Δούρειο Ίππο της Νέας Δημοκρατίας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πατρών – Πύργου: Οι ρομά στα Βραχνέϊκα και την Δυτική Αχαϊα… πήραν 17 εκατ. ευρώ για να φύγουν – Δημοσίευμα της “Καθημερινής”

    Τουλάχιστον 57% περισσότερο κόστισε η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Πάτρας...

    Μαρτίκας για Παντελίδη: «Σε μια βίλα παράνομου τζόγου τον πότισαν και έχασε όλα τα λεφτά του σε στημένο παιχνίδι»

    Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Σπύρος Μαρτίκας στην...

    Συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη

    Στις 12.00 θα συνεδριάσει υπό τον πρωθυπουργό η κοινοβουλευτική...

    Συντάξεις, δώρα και επιδόματα: Έρχεται εβδομάδα πληρωμών

    Το Δώρο Χριστουγέννων και οι προπληρωμές των επιδομάτων και συντάξεων του...