Νίκος Χαρδαλιάς: Η πρώτη ανάρτηση της συζύγου του μετά το ισχαιμικό επεισόδιο

    Ημερομηνία:

    Η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, στο πρώτο μήνυμά της στα social media μετά την περιπέτεια υγείας του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, τονίζει ότι είναι καλά.

    “Ο Νίκος είναι πολύ καλά. Συνεχίζουμε. Σας ευχαριστώ όλους από την ψυχή μου” γράφει, δημοσιεύοντας μια οικογενειακή φωτογραφία.

    ICECAP

     

    Νίκος Χαρδαλιάς: Η πρώτη ανάρτηση της συζύγου του μετά το ισχαιμικό επεισόδιο

     

    Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Μέσα στην ημέρα αναμένεται να γίνει νέα ενημέρωση από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν. Να υπενθυμίσουμε ότι υπέστη το ισχαιμικό επεισόδιο ενώ βρισκόταν στο Συντονιστικό Κέντρο στο Χαλάνδρι. Στις 14:30 μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Αγία Όλγα”. “Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς. Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση” αναφέρει στη χθεσινή ανακοίνωσή του, ο διοικητής του Γ.Ν.Ν. Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο- Πατησίων (“Αγία Όλγα”), Χαράλαμπος Πρίφτης.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μυστήριο με χωριό στην Τουρκία: Σχεδόν οι μισοί κάτοικοι είναι κωφάλαλοι – Οι ντόπιοι φοβούνται πως ευθύνονται οι γάμοι μεταξύ συγγενών

    Ένα απομονωμένο χωριό στην Τουρκία, όπου η πλειονότητα των κατοίκων είναι κωφάλαλοι, προκαλεί...

    Ληστεία σε Τράπεζα στην Πάτρα: Δείτε Βίντεο με τον Δράστη Μέσα από το Κατάστημα

    Απόπειρα ληστείας έγινε το πρωί της Παρασκευής σε τράπεζα στην Πάτρα. Συγκεκριμένα, το...

    ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ: «Με την πρώην σύζυγό μου ήμασταν μαζί 30 χρόνια, δεν υπάρχει λόγος για διαζύγιο»

    Μία σπάνια συνέντευξη έδωσε ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Γιώργος...

    Αχαΐα: Αυτός ειναι ο Δράστης του Διπλού Φονικού στο Αίγιο

    O 23χρονος Βαγγέλης Λαλιώτης, είναι ο δράστης του διπλού...