Νίκος Νικολόπουλος: «Σε ερωτική φωλιά το γραφείο Αντιδημάρχου στο Δήμο Πατρέων»

    Ημερομηνία:

    Ανακοίνωση για το καταγγελόμενο περιστατικό βιαιοπραγίας αντιδημάρχου σε βάρος γυναίκας, εξέδωσε και ο Νίκος Νικολόπουλος. Σε αυτή αναφέρει: Το «the Bachelor» στο Δήμο Πατρέων συνεχίζεται, με τον εξαφανισμένο Δήμαρχο κ. Πελετίδη να επιλέγει για άλλη μια φορά στα δύσκολα τη σιωπή.

    Όπως και στα «Ανακτορικά Ανάκτορα» με τη Βίλα στα Αραχωβίτικα, έτσι και σήμερα με τις αποκαλύψεις για μετατροπή των γραφείων του Δήμου, σε ερωτική φωλιά του Νταή Αντιδημάρχου.

    Μέχρι πότε ο κ. Πελετίδης θα κρύβεται αφήνοντας να αιωρείται η υποψία, για όλους τους συνεργάτες του;

    Μέχρι πότε θα δίνει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, στον Νταή Αντιδήμαρχο;

    Αντί να δώσει άμεσα το ΠΡΆΣΙΝΟ φώς για την αποπομπή του «ατακτούλη» συνεργάτη του, επέλεξε να προσπαθήσει να θάψει το γεγονός με κάθε μέσω, στο ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ του χρόνου.

    Εάν είχε ο κ. ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ έστω και ένα Γραμμάριο ευαισθησίας, θα είχε στείλει ακόμη και για διαγραφή από τα Κομματικά Όργανα τον συγκεκριμένο συνεργάτη του, όπως άλλωστε βίωσαν κατά το παρελθόν, για αντίστοιχες πράξεις και σύντροφοί του.

    Εκτός και σήμερα με την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ κ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ στο Δημαρχείο, επιλεγεί ο δρόμος που έπραττε ο αείμνηστος Γρηγόρης Φαράκος”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Διαρροή νερού στο Λούβρο «έπνιξε» 400 σπάνια βιβλία στο Τμήμα Αιγυπτιακών Αρχαιοτήτων

    Τα προβλήματα δεν έχουν τέλος για το Μουσείο του Λούβρου στη Γαλλία....

    Σοκολάτα: Τα μυστικά που απογειώνουν την τιμή της

    Σε πρωτόγνωρα ύψη βρίσκεται εδώ και μήνες η τιμή της...

    Θεσσαλονίκη: «Όλοι ξέρουμε ότι τους αξίζει αυτό που παίρνουν» λένε οι αυτοαποκαλούμενοι «τιμωροί παιδόφιλων»

    Αυτοπροσδιορίζονται ως «κυνηγοί παιδόφιλων» ή «τιμωροί». Μέσω ψεύτικων προφίλ ανηλίκων...