Νίκος Τσουμάνης: Σοκάρουν τα μηνύματα απελπισίας στο κινητό του ποδοσφαιριστή που αυτοκτόνησε

    Ημερομηνία:

    Συγκλονίζουν τα μηνύματα που βρήκε η Αστυνομία στο κινητό του ποδοσφαιριστή, που έβαλε τέλος στη ζωή του στις αρχές Οκτωβρίου.

    Ο Νίκος Τσουμάνης, όπως επιβεβαιώνεται από τα μηνύματα απελπισίας που είχε ανταλλάξει με έναν προπονητή τον οποίο όπως φαίνεται θεωρούσε δικό του άτομο, ένιωθε μεγάλη πίεση για κάποιο οικονομικό θέμα.

    Το Open έφερε στη δημοσιότητα τα μηνύματα που βρήκε η Αστυνομία έπειτα από έρευνες στο κινητό τηλέφωνο του ποδοσφαιριστή.

    «Σε ικετεύω, δεν έχω άλλη επιλογή. Αν δεν βρούμε αυτά τα χρήματα, δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω», αναφέρει σε ο ποδοσφαιριστής σε κάποια από αυτά.

    Νίκος Τσουμάνης: Σοκάρουν τα μηνύματα απελπισίας στο κινητό του ποδοσφαιριστή που αυτοκτόνησε

    «Κόουτς, αλήθεια κλαίω, σε εκλιπαρώ! Δεν έχω άλλη λύση αν στραβώσει. Μια λύση έχω αν στραβώσει. Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω…», αναφέρει σε άλλο. «Αρχίζω και γέρνω προς την απόφαση που δεν ήθελες να πάρω…», προσθέτει σε άλλο μήνυμα.

    «Σβήσε όλα τα μηνύματα, γιατί σε λίγες μέρες θα ψάξουν το κινητό μου», είναι ένα από τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξε και το οποίο φανερώνει πως είχε ήδη λάβει την απόφασή του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χρέη στον ΕΦΚΑ: Πότε διαγράφονται και τι ισχύει για τις συντάξεις και την ασφαλιστική ενημερότητα

    Η νομοθεσία για τις ασφαλιστικές οφειλές προς τον e-ΕΦΚΑ προβλέπει πλέον ότι...

    ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί εξελέγησαν από τη Δυτική Ελλάδα στη νέα Κεντρική Επιτροπή – ΟΝΟΜΑΤΑ

    Ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ τα...

    Μέχρι 235 ευρώ το χρηματιστήριο της… ξαπλώστρας – Πόσο κοστίζει μια «ρεζερβέ» βουτιά στις πλαζ της Αττικής

    Ισως να μην υπάρχει τίποτα καλύτερο, τους καλοκαιρινούς μήνες,...

    Το Euronext κατέθεσε πρόταση να αγοράσει το Χρηματιστήριο Αθηνών

    Το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο, το Euronext κατέθεσε πρόταση εξαγοράς για το Ελληνικό...