
Η Νίνα Λοτσάρη από το 2021 είναι σε σχέση με τον Χρήστο Λεμονίδη. Μιλώντας για τον σύντροφό της σε δηλώσεις της στο «Happy Day», ανέφερε χιουμοριστικά ότι του έχει απαγορεύσει να την ζηλεύει. Επίσης, η καλλιτέχνιδα τόνισε ότι εκείνος δεν της δίνει τροφή για κάτι τέτοιο και πως είναι πανευτυχής γι’ αυτό. «Δεν μου άρεσε ποτέ αυτός ο ρόλος», ξεκαθάρισε η ηθοποιός και τραγουδίστρια.
«Ο σύντροφός μου δεν ζηλεύει καθόλου, του το έχω απαγορεύσει. Αστειεύομαι. Άνθρωπος είναι και αυτός. Μπορεί λίγο να ζηλέψει, κάτι να μου πει αλλά το ξεπερνάει γρήγορα, γιατί τον κοιτάζω περίεργα. Έχω βρει το κόλπο», είπε στην αρχή των δηλώσεών της η Νίνα Λοτσάρη.

Ακόμα, η καλλιτέχνιδα εξομολογήθηκε πως: «Εμένα δεν μου δίνει τροφή για ζήλια και αισθάνομαι πανευτυχής γι’ αυτό, γιατί δεν μου αρέσει να κάνω τον αστυνόμο. Δεν μου άρεσε ποτέ αυτός ο ρόλος! Δεν θέλω να μπαίνω σε αυτές τις διαδικασίες γιατί, όσο ψάχνεις βρίσκεις, είναι γνωστό αυτό. Επειδή δεν μου αρέσει να μπαίνουν ζιζάνια μέσα μου και όταν έχεις έναν άνθρωπο που δεν σου δίνει το έναυσμα αυτό, είναι ευτυχία σε μία σχέση».
