Nona Source: Το ηλεκτρονικό κατάστημα που πουλάει υφάσματα διάσημων οίκων με 4 δολάρια

    Ημερομηνία:

    Ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα πουλάει … υφάσματα από τα πιο περιζήτητα εμπορικά σήματα μόδας του ομίλου LVMH μεταξύ αυτών: Louis Vuitton, Christian Dior, Givenchy, Stella McCartney και Celine σε τιμή ευκαιρίας.

     

    Το νέο αυτό ηλεκτρονικό κατάστημα που ονομάζεται Nona Source ξεκίνησε να λειτουργεί τη Δευτέρα και πουλάει υφάσματα με το χαρακτηριστικό ύφος των: Louis Vuitton, Christian Dior, Givenchy, Stella McCartney και Celine από… 4 δολάρια το μέτρο!

    Εκπρόσωπος της LVMH επιβεβαίωσε στο BusinessInsider την εν λόγω είδηση, όπως επίσης και ότι όλοι οι διάσημοι οίκοι που ανήκουν στην εταιρεία, χωρίς καμία εξαίρεση, θα πωλούν υφάσματα με το μέτρο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο για την Ευρώπη με την εταιρεία LVMH να δηλώνει πως δεν σχεδιάζει να επεκτείνει τις υπηρεσίες στις ΗΠΑ προς το παρών.

    TAG

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σεξ στο νερό: Όσα πρέπει να ξέρεις για να το απολαύσεις με ασφάλεια

    Αδιαμφισβήτητα, μία από τις ερωτικές φαντασιώσεις αντρών και γυναικών...

    Θρίλερ με τον «θησαυρό» του Ντίμη Κρίτσα…

    Πίνακες ζωγραφικής από μεγάλους Ελληνες και ξένους ζωγράφους, ρούχα εποχής...

    Πάτρα: ΜΑΙΖΩΝΟΣ και ΓΚΟΤΣΗ: Παραμένει η ίδια, σαπισμένη, σκαλωσιά στο σημείο

    του Αχιλλέα Ροδίτη Καμία αλλαγή από τον περασμένο Μάιο δεν...

    Επίδομα παιδιού: Νωρίτερα θα καταβληθεί η 5η δόση

    Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου αναμένεται να λάβουν το επίδομα παιδιού...