Νοσοκομείο Ρίου: Συγχαρητήρια Δ. Μπάκου στον καθηγητή Δ. Γούμενο

    Ημερομηνία:

    Νο

    O Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών Δημήτρης Μπάκος με δήλωσή του εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στον πρώην Πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής, Καθηγητή κ. Δημήτριο Γούμενο, Διευθυντή του Νεφρολογικού και Μεταμοσχευτικού Κέντρου, για την επάξια ανάδειξή του, κατόπιν εκλογής, στο αξίωμα του Γενικού Γραμματέα (Secretary General) του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Νεφρολογίας (Council of ERA).
    O Καθηγητής κ. Δημήτριος Γούμενος, είχε διατελέσει μέλος του εν λόγω Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Νεφρολογίας από τον Ιούνιο του 2017 έως και τον Ιούνιο του 2021.
    «Τέτοιου είδους διακρίσεις αποτελούν τιμή για το Τμήμα Ιατρικής, καθώς προβάλλουν διεθνώς το υψηλό επιστημονικό επίπεδο των μελών ΔΕΠ του Τμήματος και παράλληλα αποδεικνύουν την αναγνώριση του επιστημονικού και κλινικού τους έργου, καθώς και της προσωπικότητάς τους από τη Διεθνή Επιστημονική Κοινότητα. Επιπλέον, συντελούν στην εξωστρέφεια και προβάλλουν διεθνώς με τον καλύτερο τρόπο το Τμήμα Ιατρικής, το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών», τονίζει ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Δημήτρης Μπάκος.

    σοκομείο Ρίου: Συγχαρητήρια Δ. Μπάκου στον καθηγητή Δ. Γούμενο

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΜΑΙΖΩΝΟΣ: Μετακομίζει γνωστό Πατρινό κατάστημα και έρχεται πολυεθνική που νοικιάζει ακίνητο με… 14.500 ευρώ το μήνα!

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b5%ce%b6%ce%bf%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%83-%ce%bc%ce%b1%ce%b9%ce%b6%cf%89%ce%bd%ce%bf%cf%83-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%b3%ce%bd%cf%89/

    Μελίνα Νικολαΐδη – Δημήτρης Φιντιρίκος: Ερωτευμένοι στην Τήνο σε γάμο φιλικού ζευγαριού

    Ο έρωτας συνεχίζεται δυναμικά για τη Μελίνα Νικολαΐδη και τον Δημήτρη...

    ΠΑΤΡΑ: Το πόρισμα των 2 παθολόγων για τα 4 μωρά “αδειάζει” τον ιατροδικαστή

    Παραδόθηκε στο τμήμα ανθρωποκτονιών, το πόρισμα των 2 παθολόγων...