Ντάβλας – Μοιραράκη μαζί στην Κωνσταντινούπολη

    Ημερομηνία:

    Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία που ανέβασαν από κοινού στα social media, ο επιχειρηματίας Γιώργος Ντάβλας και η επίσης γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια Δέσποινα Μοιραράκη.

    Οι δύο καλοί φίλοι και συνεργάτες πραγματοποίησαν ταξίδι αστραπή για να παρευρεθούν στην επετειακή τελετή των Βραβείων Seven Stars Luxury, Hospitality and Lifestyle που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη.

    Ανάμεσα σε άλλους επιχειρηματίες από όλο τον πλανήτη διακρίθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη η οποία βραβεύτηκε ως η καλύτερη Ελληνίδα γυναίκα επιχειρηματίας της χρονιάς 2022 με τον τίτλο «SEVEN STARS GREEK BUSINESS WOMAN OF THE YEAR» για το custom made production μοντέρνων χειροποίητων χαλιών project της.

    Το βραβείο της απονεμήθηκε δια χειρός του πρίγκιπα HSH Prince Massimiliano della Torre e Tasso αλλά και του προέδρου και ιδρυτή των βραβείων Seven Stars Awards Khalil El-Muelhy.

    Στη συνέντευξή της, η Δέσποινα Μοιραράκη εμφανώς συγκινημένη, αφιέρωσε το βραβείο της, στον εκλιπόντα σύζυγό της Ναύαρχο Γιάννη Κοντούλη.

    Γιώργος Ντάβλας Γιώργος Ντάβλας Γιώργος Ντάβλας

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    31χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του

    Ένας 31χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του τις πρώτες...

    Πόσο κάνει το παλάτι που θέλει στις Σπέτσες ο Παύλος Ντε Γκρες

    Το φυσάει το χρήμα ο Παύλος Ντε Γκρες. Περνάει…βασιλικά...

    ΠΑΤΡΑ: Βραβεύθηκε ο Χαράλαμπος Μπονάνος

    Τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο βράβευσε...