Ντελιβεράς βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από επίθεση σκύλου – Πάλευε να ξεφύγει

    Ημερομηνία:

    Επίθεση από σκύλο δέχτηκε ντελιβεράς στη Λαμία, με τον ίδιο να προσπαθεί με νύχια και με δόντια να ξεφύγει.

    Από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας νεαρός ντελιβεράς γνωστής καφετέριας, που θέλησε να παραδώσει καφέ σε σπίτι στην περιοχή του γηπέδου, σύμφωνα με το newsit.gr.

    Ο άτυχος εργαζόμενος όταν μπήκε στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού για να παραδώσει τον καφέ, δέχτηκε επίθεση και δαγκωματιές από το σκύλο που έχει η οικογένεια και φαίνεται ότι ήταν ελεύθερος εκεί.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του lamiareport.gr, το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 10:30 το πρωί της Τετάρτης (11/1).

    Ο νεαρός ντελιβεράς διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας προκειμένου να του περιποιηθούν τα τραύματά του από την επίθεση του ζώου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Η Περιφέρεια έτοιμη να στηρίξει το κόστος μετακίνησης των φοιτητών του Πανεπιστημίου με 1 εκατ. ευρώ

    Τη βούληση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να στηρίξει τους...

    Κέρκυρα: Κατολισθήσεις στο χωριό Καρουσάδες – Αυλές σπιτιών κρέμονται στον «αέρα» – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

    Εκτεταμένες ζημιές προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την βόρεια Κέρκυρα, με...

    Προσωπικός Αριθμός: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αυτόματης απόδοσης – Πόσοι πολίτες τον διαθέτουν πλέον

    Ολοκληρώθηκε η αυτοματοποιημένη διαδικασία απόδοσης του Προσωπικού Αριθμού (ΠΑ) από τη...