Ο Αντώνης Ποταμίτης και αντιπροσωπεία του συνδυασμού «ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ με όραμα» συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Γιώργο Παππά

    Ημερομηνία:

    Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας κ. Γιώργο Παππά είχε αντιπροσωπεία του συνδυασμού «ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ με όραμα» με επικεφαλής τον υποψήφιο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Αντώνη Ποταμίτη.

    Η συζήτηση εστιάστηκε στην πιο ουσιαστική συνεργασία του Επιμελητηρίου Αχαΐας και του Οικονομικού Επιμελητηρίου, τόσο σε θεσμικό επίπεδο παρεμβάσεων για ζητήματα της Οικονομίας και της επιχειρηματικότητας, όσο και σε πρακτικά ζητήματα και προβλήματα των επιχειρήσεων με διαρκή ενημέρωση των επιχειρηματιών για οικονομικά και φορολογικά θέματα από στελέχη του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

    synantisi_syghrono_epimelitirio_me_g._pappa.jpg

    Μάλιστα, συμφωνήθηκε να συναφθεί και ένα σύμφωνο συνεργασίας των δυο Επιμελητηρίων, ώστε να επικυρωθεί η πορεία κοινών πρωτοβουλιών και δράσεων

     

    «Η παράταξή μας και εγώ προσωπικά δεσμευόμαστε να έχουμε την επόμενη μέρα του Επιμελητηρίου Αχαΐας με τη δική μας διοίκηση, συνεχή συνεργασία μαζί σας καθώς οι «γέφυρες» αυτές με τους φορείς της περιοχής είναι βασικό σημείο του προγράμματός μας» τόνισε ο κ. Ποταμίτης απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

     

    synantisi_syghrono_epimelitirio_me_g._pappa.jpg_1.jpg

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σεξ: Ποιο είναι το μέγεθος που μετράει και πώς να το προσεγγίσετε

    Στο αιώνιο δίλημμα «μέγεθος ή τεχνική» και το διαχρονικό ερώτημα αν το...

    Αρχαίοι νομάδες πολεμιστές πριν από 2.000 χρόνια έφτιαχναν φαρέτρες από το δέρμα των εχθρών τους

    Η ιστορία των αρχαίων Σκύθων ως τρομακτικών πολεμιστών χρονολογείται...

    Αυτό που θέλουν οι γυναίκες από τον σύντροφό τους – Πώς αλλάζει με την ηλικία

    Πώς φαντάζονται οι γυναίκες τον σύντροφο των ονείρων τους και πόσο...

    10 πράγματα που δεν πρέπει να πλένετε ποτέ με σαπούνι, σύμφωνα με τους ειδικούς

    Όταν βρίσκεστε σε «φρενίτιδα» καθαρισμού, μπορεί να είναι δελεαστικό...