Ο δικτάτορας της Γουινέας: «Φέρτε το Κύπελλο ή επιστρέψτε τα χρήματα που δόθηκαν για εσάς»

    Ημερομηνία:

    Ο Πρόεδρος της Γουϊνέας, Συνταγματάρχης, Μαντί Ντουμπουγιά, έδειξε την αυστηρότητά του προς τους διεθνείς ποδοσφαιριστές ενόψει του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και τους ζήτησε ή το τρόπαιο ή… τα χρήματα που τους αναλογούν!

    Όπως αναφέρει ο διεθνής Τύπος, ο Μαντί Ντουμπουγιά έδωσε τη σημαία της χώρας στους ποδοσφαιριστές προκειμένου να τους καταστήσει σαφές πως θέλει να κάνουν το έθνος υπερήφανο με την εικόνα που θα παρουσιάσουν στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του προσεχούς τουρνουά.

    Ωστόσο, το μήνυμά του, μεταξύ άλλων λεγομένων του, ήταν αρκετά πιο αυστηρό, καθώς, φέρεται να είπε στους παίκτες: «Φέρτε το Κύπελλο ή επιστρέψτε τα χρήματα που έχουν διατεθεί για εσάς»!Στην αποστολή της Γουϊνέας βρίσκονται οι Φλορεντίν Πογκμπά, Αγκιμπού Καμαρά, Ναμπί Κεϊτά και Μαμαντού Κανέ.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα επαγγέλματα που… τραβάνε την απιστία: Αστυνομικοί, πυροσβέστες, στρατιωτικοί!

    Τα επαγγέλματα των παντρεμένων ανδρών που είναι πιο πιθανό να απατήσουν τη σύζυγό...

    ΠΑΤΡΑ: Οι κλήσεις στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου – ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΑΧΗ

    ΠΟΛΕΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ Δημοτική σρχή και αντιπολίτευση...

    Μένετε κοντά σε φαστφουντάδικα; Έχετε υψηλότερο κίνδυνο καρδιακής ανεπάρκειας

    Οι συμμετέχοντες που βρίσκονταν κοντά σε πολλά καταστήματα γρήγορου...

    Η υπερπαραγωγή ΑΠΕ κοστίζει ακριβά

    «Οταν κάτι δεν πωλείται, δεν πρέπει να παράγεται». Ο...