Ο Δήμαρχος Πατρέων σε Ιδρύματα και Καραμανδάνειο για ανταλλαγή ευχών – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Υγείας – Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη, επισκέφθηκε, σήμερα Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, τα Ιδρύματα της πόλης και το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, αντάλλαξε ευχές με τους νοσηλευόμενους, τους εργαζόμενους και τις διοικήσεις και μοίρασε γλυκίσματα για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

    Οι  σημερινές επισκέψεις άρχισαν από το Άσυλο Ανιάτων και στη συνέχεια το Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του Καραμανδανείου, την Κιβωτό της Αγάπης, το  Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, την «Μέριμνα», το Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο και τον Οίκο Ευγηρείας «Αγία Σκέπη».

    Στις επισκέψεις συμμετείχε η Δημοτική Μουσική που έπαιξε γιορτινές μελωδίες.

    Φιλοξενούμενοι, εργαζόμενοι και διοικήσεις, υποδέχτηκαν με χαρά τον Δήμαρχο και την Αντιδήμαρχο και τους έδωσαν τις ευχές τους για καλές γιορτές και καλή χρονιά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί ΕΚΤ και Bundesbank βλέπουν οφέλη από νέες εκδόσεις ευρωομολόγων – Η αντίδραση του Μερτς στην πρόταση Μακρόν

    Οι ρωγμές στην κυριαρχία του δολαρίου στο παγκόσμιο νομισματικό...

    Financial Times: Η Ελλάδα στοχεύει σε κεντρικό ρόλο στην μετά-Ρωσία αγορά φυσικού αερίου της Ευρώπης

    Ως νότια πύλη της Ευρώπης για εισαγωγές υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG)...

    Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε μήνυμα για triple crown μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου

    Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 68-79 τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου...

    Αποκλειστικό: Διαζύγιο για τον Γκέλια του «Άγιου Έρωτα»

    Αυλαία έπεσε στον γάμο του Νίκου Γκέλια ύστερα από επτά χρόνια...