Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αναβίωσε μια σκηνή από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» στο TikTok

    Ημερομηνία:

    Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος χάρισε άφθονο γέλιο στους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από ένα χιουμοριστικό βίντεο που ανέβασε στο TikTok.

    Με αφορμή την συνάντησή του με την ξαδέρφη του, οι δυο τους γύρισαν ένα σκετσάκι εμπνευσμένο από την τηλεοπτική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης». Στο βίντεο, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ανέλαβε τον ρόλο της θρυλικής «Ελένης Βλαχάκη», ενώ η ξαδέρφη του υποδύθηκε την «Πέγκυ Καρρά».

    Οι δυο τους απέδωσαν με ακρίβεια μία από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της σειράς, όπου η «Ελένη» παρηγορεί την «Πέγκυ» για τον «Μάνθο», λέγοντάς της πως «αν εκείνος δεν τη θέλει, όλο και κάποιον θα βρει να τυλίξει».

    Ο ηθοποιός εντυπωσίασε τους ακόλουθούς του με το ταλέντο του, υποδυόμενος με επιτυχία την κοκκινομάλλα συγκάτοικο του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού. Το βίντεο έγινε αμέσως viral και απέσπασε εκατοντάδες θετικά σχόλια από θαυμαστές του ηθοποιού.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καιρός: Ανοιξιάτικη Κυριακή με θερμοκρασία στους 23 βαθμούς Κελσίου και μεταφορά αφρικανικής σκόνης

    Ανοιξιάτικος ο καιρός και την Κυριακή (16.11.2025) με λίγα σύννεφα να...

    Έξι ανήλικες επιτέθηκαν σε δύο 13χρονες σε πάρκο

    Επίθεση από 6 ανήλικες και ενός ακόμη ατόμου, κατήγγειλαν δύο...

    Αντώνης Κουνάβης: “17.950 ευχαριστώ”

    Το μήνυμα του Αντώνη Κουνάβη για τις εγγραφές ενόψει...

    Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που θα είναι ανοικτό την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας λειτουργούν καθημερινά με...