Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας θα τιμήσει τη μνήμη του Στάθη Κοκκίνη – Ονοματοδοσία Πάρκου στη Δ.Ε. Μόβρης

    Ημερομηνία:

    Σε μια συμβολική και ουσιαστική κίνηση ονοματοδοσίας του Πάρκου του Φυσιολατρικού Συλλόγου Όρους Μόβρης «Η ΑΡΙΑ» σε Πάρκο «Στάθης Κοκκίνης» προχωρά ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 στη θέση Σιβάρβαρι, της Δημοτικής Κοινότητας Κρίνου και ώρα 11 το πρωί. Με αυτή την πράξη η Δημοτική Αρχή, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, τιμά έναν άνθρωπο της προσφοράς, έναν ευπατρίδη που μέσα από τον εθελοντισμό του ευεργέτησε τη Δυτική Αχαΐα.

    «Η ονοματοδοσία αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής από την πλευρά του Δήμου μας σ’ έναν άνθρωπο που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για εμάς και τα παιδιά μας.  Ο Στάθης ήταν ένας αξιέπαινος δημότης μας, ο οποίος με την ανιδιοτελή προσφορά του, ευεργέτησε την περιοχή μας, την προστάτευσε από πολλούς ανθρωπογενείς ή φυσικούς κινδύνους και έθεσε τις  βάσεις για την ανάπτυξη του εθελοντισμού και της προσφοράς, αφήνοντας μεγάλη παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές», δήλωσε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος απευθύνει ανοικτό κάλεσμα σε όλους  όσοι μπορούν να δώσουν το παρόν.

    Η εκδήλωση για την ονοματοδοσία θα γίνει σε συνδιοργάνωση με το Φυσιολατρικό Σύλλογο Μόβρης  «Η ΑΡΙΑ».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μην λέτε συνεχώς «εμ» – Πώς να ακούγεστε πιο εύγλωττοι και αποφασιστικοί

    Οι άνθρωποι που μιλούν γρήγορα χρησιμοποιούν συχνά εμβόλιμους ήχους...

    AΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ: Δείτε πότε θα γίνουν οι αντιδρομήσεις στην Πάτρα

    Από το καλοκαίρι του 2026 θα εφαρμοστούν εντέλει στην...

    Αυτός είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που πήρε το κατάστημα που έκλεισε στη Ρήγα Φεραίου – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-2/

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα