Ο δημοσιογράφος Στέλιος Νικητόπουλος καταγγέλλει: Ο Φουρθιώτης χρησιμοποίησε ρεπορτάζ της ΕΡΤ3 στο δελτίο που παρουσιάζει

    Ημερομηνία:

    Σε δημόσια καταγγελία κατά του Μένιου Φουρθιώτη και της Νανάς Παλαιτσάκη, προχώρησε ο δημοσιογράφος Στέλιος Νικητόπουλος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

    Ο δημοσιογράφος καταγγέλλει τον παρουσιαστή και τη συνεργάτιδά του πως χρησιμοποίησαν ατόφιο ρεπορτάζ της ΕΡΤ3 στο κεντρικό δελτίο του καναλιού “Εψιλον”.

    Μάλιστα όπως δηλώνει ο ίδιος αλλά όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, στο δελτίο ειδήσεων έπαιξε και το απόσπασμα του ρεπορτάζ όπου ο δημοσιογράφος κάνει το stand up του.

    Δείτε το επίμαχο σημείο, από το 13:20 και μετά.

    “Θα πράξω τα δέοντα”

    Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Νικητόπουλος αναφέρει στην ανάρτησή του τα εξής:

    “Καταγγέλλω δημόσια ότι οι Μένιος Φουρθιώτης και Νανά Παλαιτσάκη χρησιμοποίησαν ατόφιο ρεπορτάζ της ΕΡΤ3 (στο οποίο έχω και σταντ απ) στο κεντρικό δελτίο του καναλιού “Εψιλον” στις 3 Απριλίου, στο 13:10. Θα πράξω τα δέοντα”.

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τρία μαθήματα ζωής από έναν μπαμπά- Οι ειδικοί συμφωνούν

    Δεν είναι πάντα εύκολο να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο,...

    Δυτ. Ελλάδα: Missing alert για τον 31χρονο Βασίλη Καραγεωργόπουλο

    Στις 13/11/2025, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την πόλη της...

    Πάτρα: Τον Αλέξανδρο Σκούρτη της Ολυμπιάδας υποδέχθηκε ο Κώστας Πελετίδης – Χάλκινος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Para Athletics

    Τον Αλέξανδρο Σκούρτη, αθλητή της Ολυμπιάδας Πατρών, που κατέκτησε...